شناسهٔ خبر: 66162028 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی:

برنامه کیفی‌سازی نان در ۱۵ استان کشور کلید خورد

با همکاری ۸ سازمان جهاد کشاورزی و در ۱۵ استان کشور برنامه کیفی سازی نان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، حسین دهقانی رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی اعلام کرد که برنامه تقویت کیفیت نان در کشور با همکاری ۸ سازمان جهاد کشاورزی و در ۱۵ استان کشور آغاز شد استان‌های خوزستان و خراسان در این طرح پیشرو هستند. دهقانی گفت که این اقدام با مشارکت شرکت های دانش بنیان و مشارکت های مردمی انجام می شود.

پیش از این در برخی استان های کشور از وضعیت کیفیت نان به ویژه در استان های شمالی انتقاد می شد. گلوتن که در کیفیت نان نانوایی اهمیت ویژه ای دارد در گندم این استان ها کمتر بود.
مسولان جهاد کشاورزی می گویند علاوه بر اصلاح گندم های با پروتیین و گلوتن بالا با جابه جایی گندم استان های جنوب و شمال و اختلاط آن در سیلوها تلاش می کنند تا نقیصه کیفیت پایین نان را در کشور بهبود بخشند.

نظر شما