شناسهٔ خبر: 61939303 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

اهدای نشان فداکاری ارتش به قهرمان شاهچراغ

تسنیم/ نشان فداکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، به فرزاد بادپا خادم حرم شاهچراغ (ع) که در 22 مرداد ماه و پس از حمله تروریستی به حرم حضرت احمد بن موسی (ع) توانست با فداکاری نیروی داعشی را زمین گیر کند، اهدا شد.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فرزاد بادپا خادم حرم شاهچراغ (ع) که به دعوت ارتش جمهوری اسلامی ایران در ستاد فرماندهی کل ارتش حضور یافت پس از دیدار با امیر دریادار سیاری با دریافت نشان فداکاری ارتش، مورد تجلیل قرار گرفت.

در این دیدار امیر دریادار سیاری با قدردانی از فرزاد بادپا، اقدام این خادم فداکار را مصداق یک کار شایسته و بزرگ دانست که باید به آن توجه شود و به‌عنوان یک حرکت ایثارگرانه و فداکارانه در سطح جامعه فرهنگ سازی شود.

وی خطاب به خادم فداکار حرم شاهچراغ (ع) افزود: با این اقدام مهم، آبروی ایران و ایرانی را خریدید و نشان دادید که دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید بدانند همواره مغلوب غیرت، ایمان و تعهد جوانان فداکار ایرانی خواهند بود.

دریادار سیاری خاطرنشان کرد: هرکسی مانند فرزاد بادپا در مقابله با تروریست‌ها قد علم کرده و سینه سپر می‌کند، تداعی‌گر ازخودگذشتگی و ایثار جوانان ما در دوران هشت سال دفاع مقدس است که چگونه در برابر دشمن تا بن دندان مسلح ایستادند و بزرگترین سرمایه خود یعنی جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند تا از دین، ناموس و وطنشان دفاع کنند.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه فرزاد بادپا به معنی واقعی کلمه یک قهرمان ملی محسوب می‌شود تصریح کرد: اگر این خادم فداکار در مقابل تروریست مسلح ایستادگی نمی‌کرد، فاجعه جبران ناپذیری به بار می‌آمد.

وی با اشاره به اظهارات فرزاد بادپا که عنوان کرده بود «سال 88 در مرکز آموزش پیاده ارتش در شیراز سرباز بوده و آموزش تکاوری دیده است»، گفت: این خادم فداکار و سرباز تکاور ارتشی، هویت تازه‌ای به خدمت سربازی بخشید و یقیناً آموزش‌های دوران سربازی تأثیر بسیار زیادی در آمادگی جسمانی و اعتماد به نفس ایشان داشته که چگونه توانستند با دست خالی به مصاف یک تروریست مسلح بروند.

همچنین در ابتدای این دیدار فرزاد بادپا خادم فداکار حرم شاهچراغ(ع) با بیان اینکه سال 1388 پس از طی دوره آموزشی در مرکز آموزش 05 کرمان در مرکز آموزش پیاده ارتش در شیراز سرباز بوده و آموزش تکاوری را در آن یگان دیده‌ام، گفت: افتخار این را داشتم که لباس مقدس سربازی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به تن داشته و آموزش‌های بسیار مهم و تأثیرگذاری از دوران خدمت مقدس سربازی را با خود به همراه دارم.

وی تنها خواسته و آرزوی خود را دیدار با رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا عنوان کرد.

نشان فداکاری که اعطا شده از سوی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله‌العالی) به دانشگاه افسری و به ارتش جمهوری اسلامی ایران است، نماد ایثار و از خودگذشتگی 1184 دانشجو و دانش آموخته شهید دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش است که در راه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مردانه ایستاده و دفاع کرده‌اند.