شناسهٔ خبر: 59035734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

معاون رییس کل دادگستری استان

تعاونی‌های متخلف در فروش زمین قراردادی به دادگستری معرفی شوند

معاون قضایی رییس کل دادگستری استان گفت:تعاونی‌های متخلف در فروش زمین قراردادی به دادگستری معرفی شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛آفاقی با اشاره به وضعیت نگران کننده در خرید و فروش کاغذ پاره‌ها و اوراق کاغذی در اردبیل به عنوان قرارداد‌های واگذاری تعاونی‌ها که هیچ تضمین و امکان قانونی برای احقاق حق قربانیان وجود ندارد، از مسئولان تعاون استان خواست با جدیت به موضوع تخلفات تعاونی‌های مدنظر ورود پیدا کرده، نتیجه را به دستگاه قضایی گزارش کنند.

وی با اظهار اینکه حتی در مواردی، از بابت عمل مجرمانه امکان تعقیب کیفری و جزایی عملکرد برخی از تعاونی‌ها در واگذاری قرارداد‌ها و اقدامات مرتبط وجود دارد، تاکید کرد: تعاونی‌های مربوطه جهت تعقیب، به دادگستری معرفی شوند. این مقام قضایی بار دیگر با تشریح مواد قانونی و ارکان بیع و معامله صحیح در خصوص زمین و مسکن، فروش و واگذاری موضوع شرکت‌های تعاونی مسکن قبل از تغییر کاربری و قرارداد‌های واگذاری تعاونی‌ها را غیر قانونی خوانده، از مردم شریف اردبیل خواست تا با آگاهی لازم از خرید و فروش چنین قرارداد‌هایی خودداری کنند.

آفاقی گفت: تا کنون بدلیل غیر قانونی بودن چنین اقداماتی و مشکلات مفاد و ارکان چنین قراردادهایی، امکان صدورهیچ حکمی به نفع قربانیان و مال باختگان ازبابت ایفاء تعهد یا الزام به تنظیم سند وجود نداشته است. لزوم هماهنگی و نظارت و اقدامات شایسته از سوی کانون سردفتران و اتحادیه مشاورین املاک و اتمام حجت به افراد متخلف سودجودر این خصوص از جمله تاکیدات معاون مقام عالی قضایی خطاب به مسئولان حاضر بود.