شناسهٔ خبر: 5302118 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: هنگام | لینک خبر

گزارش وزارت کشور عربستان از حملۀ انتحاری در مسجد شیعیان قطیف

شبکه تلویزیونی الحدث لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: وزارت کشور عربستان اعلام کرده است که در حمله انتحاری در مسجد القدیح در منطقۀ قطیف عربستان نوزده نفر شهید و صد نفر مجروح شدند، مسئولان بیمارستان از شهروندان خواسته اند برای اهداء خون مراجعه کنند.

صاحب‌خبر -
سایت خبری تحلیلی هنگام    Hengamnews.com:
شبکه تلویزیونی الحدث لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: وزارت کشور عربستان اعلام کرده است که در حمله انتحاری در مسجد القدیح در منطقۀ قطیف عربستان نوزده نفر شهید و صد نفر مجروح شدند، مسئولان بیمارستان از شهروندان خواسته اند برای اهداء خون مراجعه کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، بلافاصله در تجمعی خودجوش این انفجار تروریستی را به شدت محکوم کردند و همزمان با ولادت امام حسین(ع) فریاد لبیک یا حسین (ع) سردادند.

سخنگوی وزارت کشور عربستان سعودی نیز اعلام کرد انفجار در مسجد امام علی بن ابیطالب (ع) در شهر القدیح در استان القطیف همزمان با برگزاری نماز جمعه رخ داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سعودی، وی افزود: فردی کمربند انفجاری را که زیر لباس هایش پنهان کرده بود منفجر کرد که باعث کشته شدن او و شهادت نوزده نفر از نمازگزاران شد.

وزارت کشور عربستان تاکید کرد از هیچ تلاشی برای تعقیب و بازداشت عاملان این جنایت تروریستی فروگذار نخواهد کرد.
این سخنگو خاطر نشان کرد: مزدوران وابسته به فتنه انگیزان که به دنبال ضربه زدن به وحدت و انسجام جامعه عربستان هستند در این اقدامات دست دارند.

منابع خبری اعلام کردند که عامل انتحاری در مسجد امام علی (ع) در استان قطیف عربستان لباس پاکستانی پوشیده بود.

پایگاه خبری «البحرین الیوم» نیز به نقل از شاهدان اعلام کرد که عامل انفجار در مسجد امام علی (ع) در منطقه «القدیح» در استان قطیف لباس پاکستانی پوشیده بود و خود را در رکعت اول نماز منفجر کرد.

جزییات حمله تروریستی به مسجد شیعیان


بر اثر حمله تروریستی به مسجد شیعیان در استان قطیف عربستان، دست کم ۳۰ نفر شهید و زخمی شدند.
 
به گزارش تسنیم، بر اثر وقوع انفجار در مسجد امام علی(ع) در استان قطیف واقع در شرق عربستان، دست کم 30نفر شهید و زخمی شدند.
 
وزارت کشور عربستان اعلام کرد که این انفجار در شهرک "القدیح" در قطیف عربستان روی داده است.
 
گزارش شده که این حمله انتحاری بوده و در حین نماز جمعه به وقوع پیوسته است.
 
خبرگزاری رویترز به نقل از شاهدان حادثه گزارش داد که یک عامل انتحاری هنگام برپایی نماز جمعه خود را در میان نمازگزاران منفجر کرده است.
 
بر اساس گزارش ها، در این مسجد حدود 150 نمازگزار در حال ادای نماز جمعه بودند.
 
شاهدان در گفت‌وگو با رویترز تاکید کرده‌اند که بر اثر وقوع این انفجار، دست‌کم 30 نفر شهید و زخمی شده‌اند‎.
 
بیمارستان‌های این منطقه نیز خواستار حضور مردم برای اهدای خون جهت نجات جان زخمی‌های این حمله تروریستی شدند.
 
این در حالی است که رسانه های عربستان به آمار دقیق قربانیان این حمله تروریستی اشاره ای نکردند. سایت عاجل وابسته به عربستان سعودی گزارش داد که در این حمله تعدادی کشته و 20 تن دیگر زخمی شدند.
 
برخی دیگر از رسانه های سعودی تعدادی شهدای این حمله تروریستی را تاکنون 6 نفر اعلام کردند.

برچسب‌ها: