شناسهٔ خبر: 50160143 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سوپ‌های خوشمزه پاییزی چگونه تهیه می‌شوند؟

سوپ، یکی از پیش‌غذا‌های خوشمزه و محبوب دنیا است؛ پنج سوپ خوشمزه، چگونه تهیه می‌شوند؟

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون، سرو می‌شود.

همچنین، سوپ به‌دلیل داشتن سبزیجات، مرغ و مواد لبنی مثل شیر و خامه، ارزش غذایی بالا دارد و می‌تواند جایگزین مناسب غذای اصلی، به‌خصوص وعده شام باشد.

 

سوپ‌های خوشمزه پاییزی چگونه تهیه می‌شوند؟

 
با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. 
 
پنج سوپ خوشمزه پاییزی، چگونه تهیه می‌شوند؟
 
 
سوپ گوجه فرنگی
 
 
سوپ‌های خوشمزه پاییزی چگونه تهیه می‌شوند؟
 
 
مواد لازم:
 
گوجه: ۲ عدد
 
سیر: ۲ حبه
 
هویج: ۱ عدد
 
جو پوست کنده: نصف پیمانه
 
قرص استاک: ۲ عدد
 
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
 
روغن: یک قاشق غذاخوری
 
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه
 
جو را دو ساعت قبل از پخت با آب ولرم خیس کنید. هویج، گوجه، سیر و جعفری را بعد از شستسو خرد کنید. توی یک قابلمه مناسب روغن بریزید و سیر و جعفری خرد شده را کمی با روغن تفت بدهید.
 
سپس گوجه خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و چند ثانیه دیگر تفت بدهید. حالا جو پوست کنده و هویج خرد شده را توی قابلمه بریزید و کمی دیگر همه مواد را باهم تفت بدهید. در مرحله بعد قرص استاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و توی قابلمه بریزید. می‌توانید به جای قرص استاک از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید.
 
در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه زمان بدهید تا مواد سوپ خوب بپزد و له شود. سپس سوپ را توی دستگاه مخلوط کن بریزید و به مدت سی ثانیه با دور کم میکس کنید. سوپ گوجه شما آماده است. نوش جان
 
 
سوپ جو و هویج
 
 
سوپ‌های خوشمزه پاییزی چگونه تهیه می‌شوند؟
 
 
مواد لازم:
 
جو پوست کنده: ۱ لیوان
 
هویج خرد شده: ۱ لیوان
 
جعفری تازه: نصف لیوان
 
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
 
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
 
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه
 
جو را دو ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید. سپس آبکش کنید و توی قابلمه بریزید. قرص ستاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به جو اضافه کنید. می‌توانید به جای قرص ستاک از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید. در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق را زیاد کنید تا جو جوش بیاید.
 
سپس شعله اجاق را کم کنید و حدود سی دقیقه زمان بدهید تا جو کمی بپزد. در این فاصله چند بار جو را هم بزنید. حالا هویج خرد شده را به جو اضافه کنید و سی دقیقه دیگر زمان بدهید تا جو همراه با هویج بپزد. بعد رب گوجه را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگر زمان بدهید تا سوپ جا بیافتد.
 
در مرحله آخر، جعفری خرد شده را توی سوپ بریزید و پنج دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. سوپ شما آماده است. نوش جان
 
 
سوپ شیر
 
 
سوپ‌های خوشمزه پاییزی چگونه تهیه می‌شوند؟
 
 
مواد لازم:
 
جو پرک: ۱ لیوان
 
قارچ: ۵ عدد
 
هویج: ۲ عدد
 
قرص استاک: ۲ عدد
 
سیر: ۲ حبه
 
جعفری خرد شده: نصف لیوان
 
شیر: ۱ لیوان
 
خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
 
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
 
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه
 
روغن را در قابلمه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. وقتی عطر سیر درآمد، قارچ خرد شده و هویج رنده شده را اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و کمی تفت بدهید. سپس جعفری خرد شده و جو پرک را توی قابلمه بریزید. قرص استاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و به مواد اضافه کنید. می‌توانید به جای قرص استاک از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید.
 
در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید و چهل دقیقه زمان بدهید تا مواد سوپ بپزد. سپس شیر و خامه را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجاق را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید و کمی صبر کنید تا سوپ با شیر و خامه جا بیافتد. سوپ شیر شما آماده است. نوش جان
 
 
سوپ مرغ
 
 
سوپ‌های خوشمزه پاییزی چگونه تهیه می‌شوند؟
 
 
مواد لازم:
 
سینه مرغ: ۱ عدد
 
جو پوست کنده: نصف لیوان
 
گندم بلغور: نصف لیوان
 
جعفری خرد شده: نصف لیوان
 
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
 
سیر: ۲ حبه
 
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه
 
جو و گندم بلغور را از یک ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید و توی قابلمه بریزید. سینه مرغ را همراه با سیر خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و دو لیوان آب جوش توی قابلمه بریزید.
 
شعله اجاق گاز را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید؛ سپس، شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود سی تا چهل دقیقه زمان بدهید تا جو و گندم همراه با سینه مرغ بپزند. در این فاصله چند بار سوپ را هم بزنید تا مانع سر رفتن آن شوید.
 
در مرحله بعد، سینه مرغ پخته را از سوپ بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس سینه را خرد یا ریش ریش کنید. نصف مواد توی قابلمه را توی دستگاه مخلوط کن بریزید و با دور کم حدود بیست ثانیه میکس کنید و دوباره آن را به مواد توی قابلمه اضافه کنید. سینه مرغ خرد شده را همراه با رب گوجه توی قابلمه بریزید و نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا رب با مواد سوپ بجوشد.
 
در مرحله آخر، جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و پنج دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. هنگام سرو می‌توانید به سوپ آب لیمو اضافه کنید. نوش جان
 
 
سوپ جو
 
 
 
 
مواد لازم:
 
جو پرک: ۱ لیوان
 
پیاز کوچک: ۱ عدد
 
سیر: ۲ حبه
 
قارچ: ۵ عدد
 
هویج: ۱ عدد
 
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
 
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
 
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
 
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
 
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه
 
جو پرک را یک ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید. پیاز و سیر خرد شده را همراه با روغن توی قابلمه بریزید و کمی تفت بدهید. سپس رب گوجه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید. در مرحله بعد، هویج رنده شده، قارچ خرد شده و جو پرک را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.
 
یک دقیقه بعد، قرص استاک که با دو لیوان آب جوش حل کرده‌اید، به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. به‌جای قرص استاک می‌توانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید. در قابلمه را بگذارید و ابتدا شعله اجاق گاز را زیاد کنید تا سوپ، جوش بیاید. سپس، شعله را کم کنید و حدود چهل دقیقه زمان بدهید تا سوپ جو شما کاملا جا بیافتد و آماده سرو شود.
 

برچسب‌ها:

نظر شما