اعتمادآنلاین| کشور تایلند دومین کشور با بالاترین میزان مطالعه است. در این کشور مردم بهطور میانگین 9ساعت و 24دقیقه برای مطالعه زمان میگذارند که از این زمان تنها 28دقیقه صرف خواندن کتابهای چاپی میشود
به گزارش روزنامه فرهیختگان سرانه مطالعه در دنیا با یک فرمول انجام میشود و هر کشوری آمار و شاخص جداگانه برای خودش ندارد، همین باعث میشود این سرانه مطالعه قابل استناد باشد، چون طبق یک شاخص استاندارد انجام میگیرد.
برای بررسی جهانی میزان مطالعه جهانی شاخصهایی کلی وجود دارد که در بطن خود مواردی خاص را گنجانده و بهصورتهای هفتگی، ماهانه و سالانه اندازهگیری میشود. در این بررسی مطالعه اخبار آنلاین، مجلات، کتابهای الکترونیکی و کتابهای چاپی در گروههای سنی با جنسیت و تحصیلات متفاوت در نظر گرفته میشود. در آخرین آمارگیریهای انجامشده در سال2020 کشورهایی ازجمله هندوستان، تایلند، چین، فیلیپین، مصر، چک، سوئد، فرانسه، مجارستان و عربستانسعودی بهواسطه ساعات مطالعه مردمش در لیست کتابخوانترین کشورها قرار گرفتند.
نکته قابلتوجه در این لیست، اسامی کشورهای آسیایی است که همه در صدر قرار گرفتهاند. البته ژاپن هم در این لیست وجود دارد، همانطور که گفته شد کشور «هندوستان» در آمار اعلامشده بالاترین سرانه مطالعه را داشته است و بهطور متوسط مردم این کشور 10ساعت و 42دقیقه در هفته مطالعه میکنند که این زمان تنها محدود به خواندن کتابهای چاپی نمیشود و همچنین ممکن است صرف وقت برای خواندن آنلاین یا کتابهای الکترونیکی شود. کشور تایلند دومین کشور با بالاترین میزان مطالعه است. در این کشور مردم بهطور میانگین 9ساعت و 24دقیقه برای مطالعه زمان میگذارند که از این زمان تنها 28دقیقه صرف خواندن کتابهای چاپی میشود. کشور چین با هشتساعت مطالعه در هفته در سومین جایگاه بالاترین سرانه مطالعه کشورها قرار گرفته است. گفته میشود بیشتر دانشجویان در این کشور مطالعه آزاد را نوعی سرگرمی میدانند.
نظر شما