شناسهٔ خبر: 4894220 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صبحانه آنلاین | لینک خبر

مقايسه عکسبرداری ال‌جی G4 با سامسونگ گلکسی S6

در قابليت هايي چون slow motion ،fast shot ،wide-angle و selective focus گلکسي اس 6 خيلي بهتر عمل کرده است حتي اجراي اپليکيشن دوربين نيز سريع تر بود. به گفته Cory Gunther اگر الجي پردازنده دستگاه را قوي تر کرده بود، اين امکان وجود داشت که سرعت کلي دوربين دستگاه به مراتب بيشتر باشد.

صاحب‌خبر -
به گزارش صبحانه، پرچمدار جديد الجي جي 4 در مقابل پرچمدار تازه نفس سامسونگ گلکسي اس 6؛ هر دو برند قول داده اند که در سال 2015 بهترين اسمارت فون هاي تا به تاريخ را نشان دهند و اگر بخواهيم نگاهي منصفانه داشته باشيم، تا حد زيادي نيز موفق شده اند. دوربين، عاملي که در اسمارت فون هاي 2015 قرار است تغيير و تحول زيادي را داشته باشد. در نهايت قصد داريم با هم نگاهي به تفاوت هاي اصلي اين دو دوربين قرار گرفته داشته باشيم.

ال جي با بروزرساني تلفن هوشمند G3 به G4 ماژول تصويربرداري آن را هم از 13 به 16 مگاپيکسل ارتقا داد، اين بروزرساني باعث شد ديافراگم سنسور اين ماژول از F 2.4 به 1.8 F تغيير يابد؛ ماژول مورد بحث يک سنسور 16 مگاپيکسلي سوني به نام IMX234 مي باشد که تا به اين لحظه در هيچ تلفن ديگري استفاده نشده است. به ادعاي ال جي اين سنسور از دوربين Galaxy S6 که ديافراگم F 1.9 را دارا مي باشد، عکس هاي روشن تري ثبت مي کند و از جي ۳ هم 80% نور بيش تري را جذب مي کند؛ بدان معنا که در تاريکي شب مي‌توان عکس هاي بسيار بهتري را با دوربين G4 شکار کرد.

در آخرين دستاورد ال جي ما شاهد يک OIS يا لرزشگير اپتيکال پيشرفته هستيم که ال جي اين فناوري را OIS 2.0 نام نهاده است، در نسخه اول OIS، از ژيروسکوپي با توانايي پشتيباني از 2 محور طولي و عرضي استفاده شده بود اما اينبار ال جي از محور ديگري هم استفاده کرده است که باعث شده است ميزان تاري عکس ها به طور ويژه اي کاهش پيدا کند. براي اولين بار ال جي سنسوري به نام colour spectrum را ابداع کرده است، اين سنسور توانايي خواندن RGB و نور مادون قرمز را دارد که با استفاده از داده هاي جمع آوري شده و اندازه نور محيط؛ ميزان سفيدي و غلظت رنگ ها را در عکس تنظيم مي‌کند.

با استفاده از امکاناتي که ال جي در اختيار کاربران قرار داده مي‌توان تمامي مشخصه هاي يک عکس را مثل مقدار ISO، جبران نوردهي، سرعت شاتر، ميزان رنگ سفيد و حتي فرمت ذخيره سازي تصوير را هم به RAW تغيير داد.

به طرف ديگر ميدان برويم؛ سامسونگ از ماژول IMX240 ساخت سوني در اسمارت فون استفاده کرده است و اگر بگوييم که قدرت سوني را در زمينه تصوير برداري به نسبت سنسور هاي اختصاصي خود ترجيح داده است، اشتباه نيست. در گلکسي اس 6 نيز داراي OIS يا لرزشگير اپتيکال اما به نسبت الجي يک مرحله عقب تر ايستاده است. در گلکسي اس 6 شما ميتوانيد با رفتن به حالت Pro کمي حرفه اي تر عمل کنيد يعني OIS را به صورت دستي تنظيم کنيد، ميزان رنگ سفيد و حتي فوکوس نيز دستي انجام خواهد شد.

به گزارش ترنجی، در هر دو اسمارت فون حالت اتوماتيک بدون دخالت دست و قرارگرفتن HDR بر روي اتوماتيک قرار دارند. در تجربه شخصي (فرد تست گيرنده) به دليل وجود يک سنسور سخت افزاري براي الجي جي 4 جهت سنجش بهتر ميزان سفيدي و غلظت رنگ ها، در محيط هاي بسته و يا محيط هايي که براي ثبت بهتر نياز به تغيير اين مورد است، الجي جي 4 کاملا بي رقيب عمل کرده است.

اين بار ديگر الجي جي 4 از نظر ظاهر رابط کاربري دوربين چند پله نيز جلو تر از گلکسي اس 6 ايستاده است و کاملا حال و هواي يک DSLR را ايجاد کرده است.

در قابليت هايي چون slow motion ،fast shot ،wide-angle و selective focus گلکسي اس 6 خيلي بهتر عمل کرده است حتي اجراي اپليکيشن دوربين نيز سريع تر بود. به گفته Cory Gunther اگر الجي پردازنده دستگاه را قوي تر کرده بود، اين امکان وجود داشت که سرعت کلي دوربين دستگاه به مراتب بيشتر باشد.