شناسهٔ خبر: 47595231 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: استانداری بوشهر | لینک خبر

معرفی بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران به سبب شایستگی مردم قرآن دوست است

استاندار بوشهر با اشاره به تعیین بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی کشور در سال ۱۴۰۰ گفت: معرفی بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران به سبب شایستگی مردم قرآن دوست، همدلی و تعامل مسئولان است.

صاحب‌خبر -
استاندار بوشهر با اشاره به تعیین بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی کشور در سال ۱۴۰۰ گفت: معرفی بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران به سبب شایستگی مردم قرآن دوست، همدلی و تعامل مسئولان است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهر، عبدالکریم گراوند در نشست با وزیر آموزش و پرورش با تسلیت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت شهدای قیام 15 خرداد و با بیان اینکه آموزش و پرورش در عرصه تعلیم و تربیت دوران سختی را پشت سر گذاشته است اظهار داشت: آموزش و پرورش در شرایط کرونایی متحمل شرایط سختی شد ولی با این وجود آسیبی به حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان وارد نشد.

وی با اشاره به برگزاری امتحانات حضوری برخی پایه‌های نظام آموزشی گفت: اکنون امتحان حضوری پایه‌های نهم و دوازدهم مدارس در حال برگزاری است که در این راستا مراقبت‌های ویژه برای سلامتی دانش‌آموزان در برابر کرونا شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه آموزش و پرورش رسالت و مأموریت مهمی در عرصه تعلیم و تربیت انجام می‌دهد گفت: در استان بوشهر با همدلی و همکاری بسیار خوب مسئولان نظام اداری، اجرایی، نگاه ویژه نماینده ولی‌فقیه در استان، امام جمعه بوشهر و حمایت‌های گوناگون مردم اقدامات مهم و درخور تحسین در حوزه آموزش و پرورش انجام شده است.

گراوند با اشاره به تعیین بوشهر به‌عنوان پایتخت قرآنی کشور تصریح کرد: این مهم با شایستگی مردم قرآن دوست، علما، فرهیختگان و بزرگان دینی محقق شد که رویداد عظیم و بزرگی محسوب می‌شود.

وی همدلی و همکاری مسئولان و مردم استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در استان بوشهر مهم‌ترین نکته‌ای که سبب توسعه شده همدلی و همراهی مسئولان در بخش‌های مختلف است که این رویکرد یک دستاورد ارزشمند آن معرفی بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران در سال 1400 است.

وزیر آموزش و پرورش هم با گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای 15 خرداد اظهار داشت: امام راحل با انقلاب اسلامی جامعه را ظلم و ستم نجات داد و ضمن آشکار کردن حقایق استبدادی جامعه در قبل از انقلاب، تحول واقعی ایجاد کرد.

محسن حاجی میرزایی تعیین بوشهر به‌عنوان پایتخت قرآن کشور را مایه مباهات و افتخار دانست و بیان کرد: تعیین بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی کشور مسئولیت آموزش و پرورش بیش از پیش سنگین‌تر کرده امید است بتوانیم به رسالت خود در این عرصه هم عمل کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال تحصیلی روزهای پایانی خود را می‌گذراند افزود: سال تحصیلی جاری سال سخت و غیر منتظره در عرصه تعلیم و تربیت بود و نظام آموزشی در جهان با چالش بزرگ قرن در عرصه ویروس ناشناخته کرونا مواجه کرد.

حاجی میرزایی رسالت آموزش و پرورش در عرصه چالش بزرگ قرن مقابله با کرونا را بسیار مهم و سنگین دانست و تأکید کرد: بعد از تعطیلی مدارس به سبب شیوع کرونا در اسفند ماه سال 1398 در کمتر از یک هفته فعالیت آموزشی در بستر اینترنت آغاز شد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های آموزشی در  قالب شبکه شاد آغاز شد گفت: این شبکه خدمات آموزشی و پرورشی با جمعیت انبوه از اسفندماه سال 1398 آغاز کرد که نقش فرهنگیان و معلمان در این عرصه ستودنی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شبکه شاد پیوند بین صف و ستاد اتصال داد خاطر نشان کرد: اتصال این شبکه‌ از مدرسه به معلم، معلم به دانش‌آموز و خانواده برقرار و خدمات آموزشی در بستر اینترنت فراهم شد.

حاجی میرزایی با اشاره به جلوگیری از محیط‌های ناامن به شبکه شاد افزود: دانش‌آموزان در محیط امنی در عرصه شبکه شاد مورد تعلیم و تربیت قرار گرفتند که همراهی خانواده‌ها درخور تحسین است.

وی نوآوری، خلاقیت و فناوری معلمان و فرهنگیان در بستر شبکه شاد را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: توانایی معلمان در شبکه شاد در عرصه تولید محتوا و آموزش مورد توجه قرار گرفت و با خلاقیت و نوآوری توانمندی‌های خود را نشان دادند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه دانش‌آموزان در همه نقاط می‌توانند به بهترین تدریس‌ها دسترسی داشته باشند خاطر نشان کرد: علاوه بر شبکه شاد، تلویزیون با 97 درصد پوشش جغرافیایی به کمک ما آمد و معلمان میدان‌داری کردند.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه مدرسه و معلم جایگزین ندارد افزود: هیچ چیز نمی‌تواند مانند آموزش حضوری شود هر چند در شرایط کرونایی تحول بزرگی در عرصه آموزش دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی فراهم کرد.

وی با بیان اینکه امتحانات پایانی بسیار مهم است گفت: امتحانات پایانی دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم در آینده شغلی و زندگی دانش‌آموزان بسیار مهم است از این نظر در این دو پایه امتحانات حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در حال برگزاری است.

وزیر آموزش و پرورش از اعمال اصول حداکثری موارد بهداشتی در برگزاری امتحانات حضوری خبر داد و بیان کرد برای حفظ سلامتی دانش‌آموزان مراقبت‌‌های بهداشتی ویژه و حداکثری اعمال شده تا امتحانات بدون هیچ مشکلی انجام شود.

وی با اظهار امیدواری برای سال تحصیلی جدید به صورت حضوری گفت: امید می‌رود با ایمن شدن جامعه در برابر کرونا و تزریق واکسن، در سال تحصیلی آینده مدارس به صورت حضوری فعالیت کنند تا مشکلات این حوزه برطرف شود.

انتهای پیام/