شناسهٔ خبر: 46808192 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

تولید گوشت مرغ در کشور یک میلیون تن افزایش یافت

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی از اجرا طرح‌های توسعه‌ای در حوزه صنعت مرغداری خبر داد و گفت: تولید گوشت مرغ با افزایش یک میلیون تنی از ۱.۶ میلیون تن به بیش از ۲.۶ میلیون تن در سال رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران در عرصه صنعت مرغداری، صنعت دام و طیور بعد از صنعت نفت در عرصه سرمایه‌گذاری را دومین صنعت دانست و اظهار داشت: صنعت دام و طیور با مشارکت بخش خصوصی انجام می‌شود و این درحالی است که در ایجاد و راه‌اندازی صنایع حوزه نفت اعتبارات دولتی بیشتر نقش دارد.

وی، با اشاره به تولیدات محصولات حوزه طیور و دام از افزایش یک میلیون تنی گوشت مرغ خبر داد و بیان کرد: تولید گوشت مرغ در ۸ سال گذشته بیش از یک‌میلیون تن افزایش یافت و از ۱.۶ میلیون تن در سال ۱۳۹۲ به ۲.۶ میلیون تن در سال گذشته رسید.

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید تخم مرغ در کشور تصریح کرد: میزان تولید تخم مرغ کشور به عنوان یکی از ارزان‌ترین منابع تامین پروتئین در سال گذشته به یک میلیون و ۸۰ هزار تن افزایش یافت.

رضایی قیمت مرغ زنده در واحد‌های تولیدی را هر کیلوگرم ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان دانست و بیان کرد: درحالی که قیمت مصوب آن ۱۴ هزار تومان تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا با هدف خارج شدن تولیدکنندگان تخم‌مرغ از محدوده ضرر مجوز لازم برای صادرات مقداری از تخم‌مرغ تولیدی به خارج از کشور صادر شده است.

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه صنعت دام و طیور با تامین غذای مردم روزانه ۲۹.۵ گرم پروتئین مورد نیاز آن‌ها را تولید می‌کند گفت: این میزان در حد استاندارد‌های بهداشت جهانی است.

نظر شما