به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، یک نویسنده صهیونیست با انتشار مقاله ای در روزنامه هاآرتص تاکید کرد نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از مشارکت حماس در انتخابات مجلس قانون گذاری فلسطین و جلوگیری از ورود این جنبش به کرانه باختری تلاش می کنند و در واقع انتخابات آزاد فلسطین تحت اشغالگری محقق نخواهد شد.
عمیره هاس تحلیلگر امور عربی روزنامه هاآرتص افزود با افزایش احتمال پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانون گذاری فلسطین، اسرائیل به اعضای حماس در کرانه باختری نسبت به مشارکت در این انتخابات که قرار است در 22 می آینده برگزار شود هشدار داده است.
در بخش دیگری از این مقاله آمده است: سازمان شاباک فعالان سیاسی شناخته شده و مورد تایید حماس در کرانه باختری را تهدید کرده که در صورت شرکت در انتخابات، بازداشت و محکومیت های چندین ساله و جدایی از خانواده برای آنها در پی خواهد داشت، شاباک همچنین از طریق تماس با این افراد یا حمله شبانه به خانه های آنان تحت حمایت نیروهای ارتش یا احضار آنان به مراکز بازجویی به دنبال ارسال پیام های تهدید آمیز به این افراد است.
هاس ادامه داد: اسرائیل عملاً بر کرانه باختری از جمله بخش هایی که تحت حاکمیت تشکیلات خودگردان است تسلط داشته و در انتخابات فلسطین دخالت می کند چرا که از قدرت لازم برای بازداشت کسانی که می توانند در این رقابت شرکت کنند برخوردار است مانند آنچه در انتخابات 2006 شاهد آن بودیم.
در ادامه این مقاله آمده است: در صورتی که نتایج انتخابات مورد رضایت اسرائیل نباشد امکان قطع بودجه هایی که باید به تشکیلات خودگردان بدهد وجود دارد و این بر پرداخت حقوق کارکنان، کاهش تجارت و فعالیت های صنعتی و افزایش بیکاری تاثیر گذار است، اسرائیل همچنین ممکن است محاصره غزه را تشدید کرده و استان های فلسطینی را به طور کامل از یکدیگر جدا کند.
هاس تاکید کرد: نهادهای امنیتی اسرائیل هر هفته ده ها فعال اجتماعی و سیاسی فلسطینی را به بهانه بیان عقاید متفاوت خود با تشکیلات خودگردان بازداشت می کنند، همچنانکه تظاهرات کنندگان و فعالان ضد شهرک سازی و همچنین کسانی که در این باره در فیس بوک اظهار نظر می کنند را بازداشت می نماید.
هاآرتص افزود: بازداشت طرفداران حماس که بسیاری از آنها دانشجو در نزدیکی برگزاری انتخابات باعث به وجود آمدن این تلقی در میان مردم فلسطین و حماس شده است که این اقدامات تلاشی برای دور کردن افراد دارای مقبولیت اجتماعی در میان مردم از صحنه رقابت های انتخاباتی است.
هاس تاکید کرد: به عنوان مثال فازع صوافطه از طوباس یکی از بازداشت شدگان وابسته به حماس است که پس از اعلام آمادگی برای حضور در رقابت های انتخاباتی توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده و به 4 ماه بازداشت موقت محکوم شد و افراد دیگری مانند محمد ابو طیر، احمد عطون، خالد ابو عرفه، جمال الطویل و حسن یوسف نیز به همین سرنوشت دچار شدند.
این تحلیلگر صهیونیست در پایان مقاله خود آورده است: از زمانی که حماس تصمیم به حضور در رقابت های انتخاباتی گرفت کاملاً روشن بود که این گروه باید جلوگیری از حضور اعضای وابسته به این گروه در کرانه باختری در انتخابات و انجام تبلیغات انتخاباتی توسط اسرائیل را در محاسبات خود جای دهد.
انتهای پیام/ح.ع/
نظر شما