شناسهٔ خبر: 43637674 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

آخر هفته با استان‌ها |

دانشجویان در اولین هفته آبان‌ماه چه کردند؟ / از آغاز به کار دوباره ستاد‌های مقابله با کرونا تا پیگیری مسائل شهری

دانشجویان سراسر کشور در اولین هفته آبان‌ علاوه بر حمایت از نیازمندان و خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا، از مسائل شهری و مطالبات مردمی هم غافل نشدند.

صاحب‌خبر -

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛* اولین هفته آبان‌ماه هم به پایان رسید و در طی این هفته زمان ثبت نام و نحوه برگزاری کلاس‌های آموزشی ورودی‌های جدید دوره‌های مختلف تحصیلی دانشگاه‌های کشور اعلام و داوطلبان مشغول طی مراحل ثبت نامی خود بودند.


در این هفته، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دوره دکتری سال ۹۹ این دانشگاه ۱۱ آبان ماه پایان می‌یابد و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه هرمزگان هم اعلام کرد پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری تا ۱۲ آبان ماه فرصت دارند مدارک و مستندات تحصیلی خود را از طریق پست پیشتاز به دانشگاه ارسال کنند. معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اصفهان هم اعلام کرد آغاز کلاس‌های این ترم پذیرفته شدگان آزمون دکتری سال ۹۹ از ۱۷ آبان و به صورت غیرحضوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

  • نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه یاسوج اعلام شد
  • ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه دامغان تا ۱۱ آبان ادامه دارد
  • تمامی فرآیند ثبت نام نودانشجویان دانشگاه قم به صورت مجازی خواهد بود


دانشجویان دانشکده پزشکی نیشابور در هفته‌ای که گذشت، از وضعیت نامناسب اسکان دانشجویان در خانه معلم گلایه کردند و این در حالی بود که پاسخی از سوی مسئولان این دانشکده دریافت نکرده بودند. دانشگاه بناب هم در ایامی که به خاطر شیوع ویروس کرونا در حالت نیمه تعطیل بوده، اقدام به بازخرید مرخصی‌های برخی معاونت‌ها کرده و این موضوع هم در طی این هفته بررسی شد.

بیشتر بخوانید:

  • گلایه‌های دانشجویی از وضعیت نامناسب اسکان دانشجویان دانشکده پزشکی نیشابور
  • خرج تراشی مسئولان دانشگاه بناب در روز‌های کرونایی


جدای از آن، دانشجویان در طی این هفته به حمایت از نیازمندان و خانواده‌های آسیب دیده از کرونا هم پرداختند و در این راستا، جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور لرستان سقف یک باب منزل مسکونی در روستای سنگ تراشان را ایزوگام کردند و بسیج دانشجویی دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز نیز اعلام کرد که قرار است در روستا‌های دهدز اردوی جهادی برگزار کند و ثبت نام از جهادگران برای شرکت در این اردو از اول آبان ماه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

 

دانشجویان در اولین هفته آبان‌ماه چه کردند؟ / از آغاز بکار دوباره ستاد‌های مقابله با کرونا تا پیگیری مسائل شهری!

 

گروه جهادی زینبیون بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه زابل هم به منظور خرید لباس گرم و پتو برای خانواده‌های نیازمند سیستان، فراخوان جمع آوری کمک‌های مردمی را داد. گروه جهادی منتظران صالح بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز پویش ۵۵۵ را با هدف کمک به نیازمندان راه اندازی کرد.

بیشتر بخوانید:

  • پزشک متخصص با هماهنگی جهادگران، بیماران روستا‌های محروم قائن را ملاقات می‌کند
  • پذیرش نیروی جهادی از سوی بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر
  • دیوار چینی منزل یک خانواده نیازمند از سوی دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان
  • ساخت خانه برای زوج معلول به همت جهادگران آذربایجان غربی


پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ورود دوباره جوانان به عرصه مقابله با کرونا، در هفته جاری قرارگاه‌های مقابله با کرونای بسیج دانشجویی استان‌ها مجددا فعالیت خود را آغاز و اعلام آمادگی کردند. در این بخش، قرارگاه جهادی مبارزه با کرونای شهید دکتر موسوی بسیج دانشجویی استان خوزستان دوباره آغاز به کار کرد و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام هم در فراخوانی از دانشجویان و افراد غیردانشجو برای کمک به کادر درمان در مبارزه با ویروس کرونا، دعوت به همیاری کرد.

 

دانشجویان در اولین هفته آبان‌ماه چه کردند؟ / از آغاز بکار دوباره ستاد‌های مقابله با کرونا تا پیگیری مسائل شهری!

 

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان هم اعلام کرد در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم همکاری جوانان با ستاد ملی مبارزه با کرونا، در حال ثبت نام و ساماندهی نیرو‌های داوطلب دانشجویی است.

بیشتر بخوانید:

  • قرارگاه جهادی مقابله با کرونا بسیج دانشجویی آذربایجان غربی دوباره آغاز به کار کرد
  • آماده باش بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بافت برای همکاری با ستاد مبارزه با کرونا
  • اعلام آمادگی مجدد گروه‌های جهادی آذربایجان شرقی برای مقابله با ویروس کرونا


از سویی، دانشجویان در هفته جاری از مسائل شهری و رسیدگی به مشکلات مردم در این بخش غافل نشدند و به مطالبه گری از مسئولان برای حل مصائب آنان پرداختند. جبهه عدالتخواه مشهد مقدس در این زمینه در بیانیه‌ای ضمن اشاره به بخش‌های مختلف بیانات رهبر انقلاب در خصوص نوسازی بافت پیرامون حرم رضوی، تخلفات شهرداری طی ۳۰ سال گذشته در این بافت را تبیین کرد. ۱۲۱ تشکل دانشجویی هم در نامه‌ای به نمایندگان مجلس اعلام کردند: مجلس شورای اسلامی با بازنگری و اصلاح قوانین موجود حوزه کارگری در کنار دولت برای رفع مشکلات این قشر نقش اساسی دارد. از طرفی، بعد از چندین ماه مطالبه گری و انعکاس صدای صیادان بلوچ برای پایان صید ترال در سواحل مکران، مجلس شورای اسلامی دستور توقف دو ساله صید کف روب در دریای عمان را صادر کرد.


بیشتر بخوانید:

  • ترافیک میدان جمهوری عامل اصلی آلودگی کرج نیست / لزوم شفافیت مالی پروژه زیرگذر بلوار جمهوری
  • وزارت نیرو حقابه قزل اوزن به اراضی کشاورزی طارم را عادلانه اختصاص دهد
  • آقای استاندار؛ مردم گیلان از ناکارآمدی مدیران اقتصادی استان به ستوه آمده‌اند
  • گام بعدی؛ توقف همیشگی صید ترال در دریای مکران / دانشجویان سیستان و بلوچستان پای کار صیادان


در هفته‌ای که گذشت به مسئله کم آبی سیستان و بلوچستان هم پرداخته شد. هر چند که کم آبی در این استان ماجرای امروز و دیروز نیست و به سال‌ها پیش بر می‌گردد، با این حال اظهارات تازه معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی، زخم کهنه مردم تشنه لب را تازه کرد.

 

دانشجویان در اولین هفته آبان‌ماه چه کردند؟ / از آغاز بکار دوباره ستاد‌های مقابله با کرونا تا پیگیری مسائل شهری!


صنعت زعفران شهرستان فاروج خراسان شمالی هم با وجود ظرفیت‌های بالا، به حال خود رها شده و حال کشاورزان باید محصول خود را زیر قیمت مصوب ملی به فروش برسانند. موضوع دیگری که در روز‌های گذشته به آن پرداخته شد، چالش‌های تولید زرشک بود؛ محصولی استراتژیک مانند زرشک با توجه به ارزش افزوده زیادی که در بازار‌های محصولات ارگانیک دنیا دارد، می‌تواند برای توسعه اقتصادی خراسان جنوبی کارساز باشد، اما مسئولان به نقش مهم این محصول توجهی ندارند.


بیشتر بخوانید:

  • مرثیه سرایی برای کم‌آبی سیستان و بلوچستان انتها ندارد / مردمی که از آب چهارپایان می‌نوشند
  • کشاورزان فاروجی صورت خود را با سیلی سرخ می‌کنند / زیرساخت‌هایی که هیچ‌گاه برای زعفران فراهم نشد
  • چالش‌های تولید محصولی استراتژیک به نام «زرشک» / چرا جهاد کشاورزی از زرشک‌کاران حمایت نمی‌کند؟


در روز‌های گذشته مجددا به پرونده واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه هم پرداخته شد و با توجه به اینکه پرونده اهمال کاری آشکار سازمان خصوصی سازی در زمینه لغو واگذاری شرکت هفت تپه به دادسرای دیوان محاسبات کشور ارسال شده، در صورتی که کوتاهی عوامل سازمان خصوصی سازی در حفظ بیت المال اثبات شود، احکام لازمه صادر می‌شود و اگر این امتناع اثبات شود، امکان انفصال از خدمات دولتی رئیس سازمان خصوصی سازی و دیگر مدیران این سازمان وجود دارد.

 

دانشجویان در اولین هفته آبان‌ماه چه کردند؟ / از آغاز بکار دوباره ستاد‌های مقابله با کرونا تا پیگیری مسائل شهری!

 

طبق بررسی‌های انجام شده، شورای عالی امنیت ملی نیز مهرماه عدم مخالفت خود را با لغو قرارداد واگذاری هفت تپه اعلام کرده و با این اعلام، دیگر مانعی برای خلع ید مالک فعلی شرکت وجود ندارد و این خلع ید تا پایان آبان ماه صورت خواهد گرفت.

 
بیشتر بخوانید:
  • هفت تپه؛ چند قدم تا رهایی / آیا سازمان خصوصی‌سازی در حفظ بیت‌المال کوتاهی کرده؟!

نظر شما