به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، احمد طالبی گفت: با هدف توسعه فرهنگ بیمه در مناطق روستایی و محروم و ایجاد چتر حمایتی برای ساکنان آسیبپذیر این مناطق و با انعقاد تفاهمنامه همکاری با استانداری کهگیلویه و بویراحمد، ۵۰ هزار خانه مسکونی روستایی این استان تحت پوشش بیمه آتش سوزی و حوادث طبیعی برکت تا سقف ۱۰ هزار میلیارد ریال پرداخت خسارت قرار گرفتند.
وی با اشاره به تجربههای موفق گذشته در پوشش بیمهای منازل مسکونی روستایی افزود: شرکت بیمه برکت وابسته به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، پس از تجربه موفق خود در پوشش بیمهای منازل مسکونی روستایی استانهای خوزستان و لرستان نسبت به بیمه آتش سوزی و حوادث طبیعی منازل مسکونی روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد اقدام نموده است.
مدیرعامل بیمه برکت در این باره توضیح داد: بر اساس این تفاهمنامه، تعداد ۵۰ هزار باب منزل مسکونی روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد با سرمایه ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر باب خانه، در قبال خطرات آتش سوزی، صاعقه، انفجار، سیل و طغیان آب، زلزله، طوفان، تندباد و گردباد، رانش و فرونشست زمین به مدت یکسال تحت پوشش بیمه برکت قرار گرفته است.
طالبی گفت: بنیاد برکت نیز با توجه به رسالت و ماموریتهای خود و جهت تسهیل در اجرایی شدن این موضوع مهم، در پرداخت حق بیمه بیمهنامههای صادره با استانداری کهگیلویه و بویراحمد مشارکت می کند.
وی اظهار کرد: پیش از این نیز با حمایت بیمهای از روستاهای استانهای خوزستان و لرستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام، ۱۴۳ هزار منزل در استان خوزستان و ۷۵ هزار منزل در استان لرستان تحت پوشش بیمه برکت قرار گرفتهاند.
مدیرعامل بیمه بنیاد برکت با اشاره به سیل فروردینماه سال ۱۳۹۸ اظهار کرد: بیمه برکت در این حادثه ناگوار با پوشش منازل مسکونی روستایی استانهای خوزستان و لرستان، زمینه پرداخت خسارتی بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال خسارت را به سیلزدگان فراهم کرد که سهم هر استان به ترتیب ۱۲۲ و ۱۴۸ میلیارد ریال بوده است.
طالبی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام به منظور محرومیتزدایی، ارتقای سطح زندگی، برقراری عدالت اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و کمبرخوردار تا به امروز روستاهای شش استان محروم کشور را تحت پوشش بیمه آتش سوزی برکت قرار داده است.
نظر شما