به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصلیترین راه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. افراد در هر موقعیت اجتماعی میتوانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند.
در اینفوگرافی زیر میتوانید نکات مهم بهداشتی را که برای پیشگیری از شیوع بیماری باید در نانواییها رعایت شود مشاهده کنید.
در اینفوگرافی زیر میتوانید نکات مهم بهداشتی را که برای پیشگیری از شیوع بیماری باید در نانواییها رعایت شود مشاهده کنید.
مهمترین نکات بهداشتی ضروری در نانواییها
۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علائم ابتلاء هرگز نباید به محل کار خود مراجعه کنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود.
۴- در نانواییها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.
۷- شست و شوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- تمامی کارکنان نانوایی باید هر روز به حمام بروند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.
۱۰- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صفهای نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.
۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نانهای بسته بندی صنعتی استفاده کنید.
۱۲- اگر در خود علائم بیماری را حس میکنید هرگز برای خرید نان به نانوایی نروید.
۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری کنید.