اعتمادآنلاین| محمدسعید سیف، مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه در سالهای گذشته در زمینههای توسعه علم و آموزش و پژوهش اقدامات زیادی انجام شده است، گفت: این اقدامات موجب شد که در حال حاضر تعداد زیادی دانشجوی تحصیلات تکمیلی داشته باشیم و رشتههای تحصیلی گسترش یافته است.
وی تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی را حدود 900 هزار نفر در کشور ذکر کرد و ادامه داد: این آمار نشان میدهد که توان پژوهشی خوبی در کشور ایجاد شده، ضمن آنکه سرمایهگذاریهای خوبی در آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی صورت گرفته است.
سیف با تاکید بر اینکه این مزیتها میتواند ابزاری برای توسعه کشور، ایجاد ارزش افزوده و اشتغال فارغالتحصیلان باشد، خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر این موضوع از سوی مدیران و مسؤولان وزارت علوم به رسمیت شناخته شده و به طور جدی به آن پرداخته شده است؛ چراکه استفاده از توان نیروهای تحصیلکرده و افزایش بهرهوری دانشگاهها جزو مسؤولیتهای اجتماعی این وزارتخانه است.
مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: بر این اساس حرکتهایی شروع شده، به گونهای که دیگر، دانشگاهها بر روی انجام مقالات و پایاننامهها ارزشگذاری نمیکنند و در کنار انجام پایاننامه به دنبال حل چالشهای کشور نیز هستند.
منبع: ایسنا
نظر شما