شناسهٔ خبر: 37770673 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

با تصویب هیئت عالی واگذاری صورت گرفت مدیرعامل کارخانه ماشین سازی تبریز تعیین شد پرونده قضایی دانشجویان مطالبه‌گر تبریز مسکوت شد مطالبه‌گری دانشجویان تا احقاق حق کارکنان ماشین‌سازی تبریز ادامه دارد پرونده قضایی دانشجویان مطالبه‌گر تبریز مسکوت شد مطالبه‌گری دانشجویان تا احقاق حق کارکنان ماشین‌سازی تبریز ادامه دارد مطالبه‌گری دانشجویان تا احقاق حق کارکنان ماشین‌سازی تبریز ادامه دارد

بازگشت سهام کارخانه ماشین‌سازی تبریز به ایدرو با تلاش دانشجویان تبریزی

با پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه سهند، سهام کارخانه ماشین‌سازی تبریز با تصویب هیئت عالی واگذاری به ایدرو واگذار شد. سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران موظف است با تحویل گرفتن مجدد گروه ماشین سازی تبریز ظرف سریع ترین زمان هیات مدیره و مدیرعامل قانونی این شرکت را معین کرده و نسبت به نوسازی و بهسازی خطوط تولید این شرکت جهت افزایش بهره وری و سودآوری این صنعت مادر کشورمان اقدام کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تلاش و پیگری‌های و با پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه سهند،  کارخانه ماشین سازی تبریز با تصویب هیئت عالی واگذاری در سیصد و پنجاه و هفتمین جلسه هیئت واگذاری در دی‌ماه که در محل سالن جهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل شد، در مورد بازگشت سهام گروه ماشین سازی تبریز به ایدرو و تعیین وضعیت واگذاری چند شرکت دولتی دیگر از جمله شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تصمیم گیری شد.
 
در این راستا، مقرر شد ادامه تعلق حقوق مالکانه این شرکت‌ها و دارایی مزبور از صندوق سلب شود و « سازمان خصوصی سازی» با استفاده از اختیارات وکالت نامه منعقده، به دولت (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) اعاده نماید. براین اساس، نام این دو شرکت و دارایی در فهرست واگذاری‌های سال ۱۳۹۸ درج می‌شود و از این تاریخ تا زمان تحقق فروش، اعمال مدیریت این دو شرکت و دارایی برعهده «سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران» خواهد بود.

لازم به ذکر است، شرکت ماشین سازی تبریز با بیش از پنجاه سال سابقه تولید انواع ماشین‌های ابزار و ارائه مستمر خدمات پس از فروش در سطح کشور جزو کارخانجات قدیمی ایران محسوب می‌شود؛ اما این شرکت با سابقه طی سال‌های اخیر با مشکلات متعددی مواجه بوده است.

این شرکت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی چندبار توسط سازمان خصوصی واگذار و به دلیل عدم بررسی اهلیت خریدار توسط سازمان خصوصی سازی، پس از واگذاری با مشکلاتی مواجه شد.

ارزش واگذاری و قیمت کارشناسی ۶۸۸ میلیارد تومان برآورد شده بود که با پیگیری صورت گرفته این واگذاری ابطال شد و گروه صنعتی ماشین سازی تبریز به بیت المال اعاده شد.

لازم به ذکر است، بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریزاز سال ۹۶ پیگیر مصالبات حقوق کارگرکارخانه ماشین سازی تبریز ورود کردند.

در این راستا در دی ماه ۹۷ با تشکل‌های دانشجویی مقابل سازمان خصوصی سازی تجمعی برگزار کردند و با برپا کردن غرفه‌ای در 22 بهمن 97 تواستند صدای خود را به مسئولین برسانند و همچنین در اعتراض به واگذاری کارخانه به بخش  خصوص  در تیر ماه ۹۸ در خیابان پاستور به همراه تشکل‌های دانشجویی تجمعی برگزار شد.
 
بیشتر بخوانید:
 
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران موظف است با تحویل گرفتن مجدد گروه ماشین سازی تبریز ظرف سریع ترین زمان هیات مدیره و مدیرعامل قانونی این شرکت را معین کرده و نسبت به نوسازی و بهسازی خطوط تولید این شرکت جهت افزایش بهره وری و سودآوری این صنعت مادر کشورمان اقدام کند.

نظر شما