اتیکت
این همه قاشق و چنگال در رستوران ها برای چیست؟
صاحبخبر - برای همه ما پیش میآید که به مراسم یا مهمانیهایی دعوت می شویم که خیلی رسمی و تعارفدار هستند. مراسم اینچنینی کمی با آنچه همیشه تجربه کردیم فرق دارند و بد نیست بدانیم که در این شرایط بهتر است چطور رفتار کنیم. جزئیات، همیشه در این مراسم حرف اول را میزند؛ مثلا شاید به ظاهر مهم نباشد اول دستمال را بردارید یا قاشق غذاخوری را اما در اینطور مکانها همه این موارد بیش از آنچه فکر میکنید به چشم میآید. اولین و سادهترین چیزی که باید به آن دقت کنید دستمال سفره است. دستمال سفره را باز کنید و روی پایتان بیندازید. دستمال نباید دور گردنتان آویزان بشود یا برای پاک کردن دهان در کنار دستتان قرار بگیرد. بعد از این که غذایتان تمام شد باید آن را تا کنید و سمت چپ بشقابتان قرار بدهید. گاهی در بعضی رستورانها قاشق و چنگال و چاقوی زیادی در اطراف بشقاب میبینید که شاید به ظاهر اضافه و بهدردنخور بیایند ولی باید حواستان باشد که هرکدام چه کاربردی دارند. سمت راست بشقاب، قاشقها و کارد را میبینید و سمت چپ چنگالها هستند. نزدیکترین کارد و چنگال به بشقاب برای سرو غذای اصلی به کار میرود و معمولا از بقیه بزرگ تر است. در سمت راست بشقابتان معمولا یک قاشق گرد و بزرگ قرار دارد که برای خوردن سوپ استفاده میشود. چنگال را در دست چپتان بگیرید و آن را رو به پایین قرار بدهید. کارد را هم در دست راست و کمی بالاتر از بشقاب نگه دارید. برای حفظ تعادل بهتر است انگشت سبابهتان را روی دستههای کارد و چنگال قرار بدهید تا کار با آنها راحتتر باشد. حالا با کمک کارد، غذا را روی چنگال هل بدهید و آن را در دهانتان بگذارید.∎
نظر شما