شناسهٔ خبر: 34377709 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

امیر پوردستان: منافقین از استرالیا و آمریکا تماس می‌گیرند و جاسوسی می‌کنند

​رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش گفت: منافقین هنوز هم از استرالیا، اروپا و آمریکا تماس می‌گیرند و جاسوسی تلفنی انجام می‌دهند؛ فکر نمی‌کنم هیچکس به اندازه منافقین در جاسوسی تلفنی متبحر باشند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش خبرنگار مهر، امیر احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش در چهارمین همایش علمی تخصصی تاریخ شفاهی ترور که صبح امروز (یک‌شنبه) در مرکز آرشیو ملی برگزار شد، با بیان اینکه در سال ۱۳۴۴ سازمان منافقین با انگیزه‌های مسلحانه تشکیل شد، گفت: در سال ۱۳۴۹ تمام هسته اصلی سازمان لو رفته و اعدام شدند به جز مسعود رجوی که به او حکم حبس ابد داده شد.

وی با بیان اینکه خیلی از دوستان انقلابی ما فریب شعارهای منافقین را خوردند و جذب آنها شدند، افزود: سیاست منافقین طوری بود که آنها پل‌های پشت سر، فرد تازه‌وارد به سازمان را خراب می‌کردند تا دیگر امکان برگشتن برای او وجود نداشته باشد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه تخلیه زاغه‌خانه‌های مهمات از پادگان‌ها، یکی از اقدامات عمده منافقین در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود، اظهار داشت: منافقین می‌خواستند خود را به امام (ره) نزدیک کنند اما بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با هوشمندی این اجازه را به آنها نمی‌دادند.

امیر پوردستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انصافاً ارتش بعث بعد از پیوستن منافقین قوت گرفت و آنها با چشم بازتری حرکات خود را تنظیم می‌کردند، گفت: شنود ارتش بعث از زمان بعد از پیوستن منافقین به آنها بسیاری قوی‌تر شد. منافقین تمامی مکالمات ما را رصد می‌کردند و با کلیدواژه‌های رزمندگان ما آشنا بودند.

وی با بیان اینکه اجازه بدهید یک‌مورد را همین‌جا داخل پرانتز بگویم، تصریح کرد: منافقین هنوز هم از استرالیا و اروپا و آمریکا تماس می‌گیرند و جاسوسی تلفنی انجام می‌دهند. فکر نمی‌کنم هیچکس به اندازه منافقین در جاسوسی تلفنی متبحر باشد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه ایفای نقش بلدچی و راهنما، یکی دیگر از کمک‌های منافقین به ارتش بعث بود، گفت: منافقین حتی در بازجویی از اسرای ایرانی هم به صدام کمک می‌کردند. منافقین با وعده و وعید و نیرنگ، در حین بازجویی از اسرا، برخی از سربازان جوان کم سن و سال ما را جذب خود می‌کردند.

امیر پوردستان با اشاره به اینکه همین اقدامات منافقین سبب شد که آنها به فکر تشکیل ارتش آزادی‌بخش بیفتند، افزود: انواع و اقسام سلاح‌ها و تجهیزات از برزیل تا ژاپن در اختیار ارتش آزادی‌بخش قرار گرفته بود و این ارتش دو عملیات موفق در مناطق فکه و مهران انجام داد و همین دو عملیات باعث شد که آنها تصور کنند می‌توانند تهران را هم بگیرند.

وی با بیان اینکه منافقین نفراتی بودند که بسیار محکم بودند و حقیقتاً داعش امروز نسخه جدیدی از منافقین است، گفت: هیچگاه نباید در فیلم‌هایمان دشمن را ضعیف و زبون نشان دهیم.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با یادآوری اینکه من چند بار با برخی از منافقین دستگیرشده مصاحبه داشتم، تاکید کرد: بسیاری از منافقین دستگیرشده ۲ تا ۳ ساعت بعد از دستگیری می‌شکستند و از رفتار خودشان پشیمان می‌شدند چراکه می‌دیدند خبری از شکنجه‌ای که به آنها گفته شده بود، نیست. البته این اتفاق کم می‌افتاد چون به محض اینکه منافقین در معرض اسارت قرار می‌گرفتند یا سیانور می‌خوردند یا با نارنجک خودشان را منفجر می‌کردند و به خودشان این اجازه را نمی‌دادند که اسیر ما شوند.

امیر پوردستان خاطرنشان کرد: در جریان عملیات مرصاد، ارتش عراق با پشتیبانی هوایی مسیر را تا سرپل‌ذهاب برای منافقین باز کرد و منافقین بعد از ورود به کرند واسلام‌آباد غرب با سد مردم روبرو شدند و همین موضوع، فرصتی را در اختیار فرماندهان قرار داد تا یک جلسه فوری را برای مقابله با این تجاوز انجام دهند و الحمدلله با هوشمندی فرماندهان و مقاومت مردم، منافقین ناکام ماندند

وی در پایان خاطرنشان کرد: عملیات مرصاد برکتی برای همکاری و وحدت بیشتر ارتش و سپاه بود. 

 

شمخانی در دیدار بن علوی: دخالت بیگانگان هیچ تاثیری به جز افزایش مشکلات درمنطقه نخواهد داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ترتیبات امنیتی منطقه باید با بهره گیری ازظرفیتهای بومی و همکاری میان کشورهای منطقه تامین شود و دخالت بیگانگان هیچ تاثیری به جز افزایش مشکلات نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان عصر امروز با علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون تحولات منطقه و گسترش همکاری‌های دو کشوردر ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با وی گفتگو کرد.

شمخانی دراین ملاقات با تاکید بر مشی پایدار جمهوری اسلامی ایران در پیگیری مناسبات مبتنی بر خویشتنداری و تفاهم با همسایگان تصریح کرد: برخی کشورهای منطقه با اقدامات و رفتارهای شتاب زده ومتکبرانه ضمن از میان بردن زمینه تفاهم و گفتگو، امکان مدیریت بحران‌های منطقه‌ای را با چالشهای جدی روبرو ساخته اند.

دریابان شمخانی گفت: ترتیبات امنیتی منطقه باید با بهره گیری ازظرفیتهای بومی و همکاری میان کشورهای منطقه تأمین شود و دخالت بیگانگان هیچ تأثیری به جز افزایش مشکلات نخواهد داشت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اظهار تأسف و نگرانی نسبت به تداوم تجاوز به یمن و کشتار مردم بی گناه این کشور تاکید کرد: بحران یمن راه حل نظامی نداشته و باید جامعه جهانی با بهره گیری از راهکارهای سیاسی مبتنی بر خواست مردم یمن، مانع ادامه حملات نظامی غیرمشروع عربستان و امارات و تعمیق فاجعه انسانی در این کشور شود.

علی شمخانی همچنین با اشاره به توقیف یک کشتی نفت کش در تنگه هرمز و هیاهوی ایجاد شده از سوی برخی کشورهای غربی و منطقه‌ای خاطر نشان ساخت: ما معتقدیم، همه کشورها باید قوانین بین المللی دریانوردی را برای حفظ امنیت رعایت کنند و در این زمینه میان هیچ کشوری تمایز قائل نیستیم.

وی افزود: برخلاف راهزنی دریایی انگلیس که در جبل الطارق یک محموله نفتی ایران را به صورت غیرقانونی توقیف کرد؛ اقدام ایران کاملاً حقوقی و در راستای اعمال مقررات دریایی و حفظ امنیت دریانوردی صورت گرفته است.

یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان نیز ضمن تاکید بر لزوم بهره گیری از تجربیات گذشته برای جلوگیری از افزایش تنش در منطقه و پرهیز از اقداماتی که به توسعه بی ثباتی و ناامنی دامن می‌زند بر خاتمه استفاده از ابزارهای نظامی برای رفع اختلافات سیاسی تاکید کرد.

وی افزود: همه کشورها بایستی مقررات ایمنی را به ویژه در منطقه تنگه هرمز رعایت و از اقداماتی که موجب ایجاد و تسری بحران و یا تحمیل هزینه‌های غیرضرور به تجارت خود و دیگران می‌شود اجتناب کنند.

 

رتبه اعتباری 34 میلیون ایرانی محاسبه شد در معاملات خود از آن استفاده کنید

برای درج آگهی و رپرتاژ با شماره 09036344509 تماس حاصل فرمایید .

نظر شما