شناسهٔ خبر: 28932961 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی من

مرغ گریل شده با طعم بالزامیک

صاحب‌خبر - ترکیب طعم شیرین سرکه بالزامیک و سیر و ادویه ایتالیایی ، یک سس مزه دار سریع برای طعم دادن به مرغ است. این غذا را با گوجه خرد شده و بادمجان ورقه ای گریل شده میل کنید.روغن زیتون، سرکه بالزامیک ، ادویه ایتالیایی ، نمک و فلفل را داخل یک کاسه باهم مخلوط کنید.سینه مرغ را داخل یک کیسه بریزید و مایع تهیه شده را به آن اضافه کنید و حداقل یک ساعت داخل یخچال بگذارید.می توانید نهایتا ۱۲ ساعت ، برای مزه دار شدن زمان بدهید. بعد از این که آن را از کیسه خارج کردید، بگذارید روی یک آبکش خشک شود یا با دستمال کمی مرغ ها را خشک کنید.فر یا گریل را روی حرارت متوسط به بالا، روشن و گرم کنید.برای گریل کردن ، سینی را روغن بزنید و بعد مرغ ها را بگذارید و فقط یک بار برگردانید ، دو طرف را بین ۴ تا ۸ دقیقه گریل کنید تا کاملا پخته شود.برای سوخاری کردن داخل فر ، روی کاغذ روغنی یک ورق فویل بگذارید و کاملا اسپری روغن بزنید و بعد مرغ ها را روی فویل بگذارید و یک بار زیر و رو کنید ، پخت کامل بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می برد.نکته : برای روغن زدن سینی گریل ، روی یک دستمال روغن بریزید و سینی گریل را روغنی کنید. وقتی گریل داغ است نباید از اسپری روغن استفاده کنید. روغن زیتون – یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک – یک چهارم فنجان سیر- 2حبه خرد شده ادویه ایتالیایی -یک قاشق غذاخوری نمک - به میزان لازم فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری سینه مرغ - 4 تکه 250 گرمی بدون پوست و استخوان

نظر شما