شناسهٔ خبر: 28315416 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

امدادرسانی ترامپ به قربانیان توفان فلورنس دروغ است +عکس

تعدادی از حامیان دونالد ترامپ یک تصویر جعلی جنجال‌آمیز از امدادرسانی رئیس‌جمهور آمریکا به یکی از قربانیان توفان فلورنس منتشر کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از هافینگتن پست، در چند روز اخیر تصویری از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حالی که بر روی یک قایق کوچک نشسته است و به نظر می‌رسد به یکی از قربانیان توفان فلورنس کمک می‌کند، به سرعت در رسانه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

اما همانطور که «کوین روس»، خبرنگار نیویورک تایمز در توییتر خود هم به آن اشاره کرد، این تصویر جعلی بوده و مربوط به سال ۲۰۱۵ در تگزاس است؛ یعنی مدت‌ها پیش از آن که ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا وارد کاخ سفید شود.
 
امدادرسانی ترامپ به قربانیان توفان فلورنس دروغ است +عکس
امدادرسانی ترامپ به قربانیان توفان فلورنس دروغ است +عکس
 
در این عکس، ترامپ به همراه یک نیروی امداد بر روی یک قایق کوچک نشسته است و کلاه معروف خود که بر روی آن شعار «آمریکا را دوباره قدرتمند کن» نوشته شده است را به یکی از قربانیان توفان فلورنس می‌دهد!

این در حالی است که با وجود جعلی بودن این عکس، بسیاری از مردم آن را در فیسبوک به اشتراک گذاشتند و به آن واکنش نشان دادند. تصویر اصلی که در وبسایت شبکه سی ان ان هم منتشر شده است، سه نیروی امداد را در حالی که جلیقه نجات بر تن کرده اند، نشان می‌دهد.

وبسایت راستی آزمایی «Snopes» بررسی‌های دقیق تری روی عکس ترامپ انجام داد و اعلام کرد این عکس جعلی است؛ زیرا ترامپ در عکس ویرایش شده جلیقه نجات بر تن نکرده است و مهم‌تر اینکه رؤسای جمهور آمریکا شخصا در عملیات نجات بلایای طبیعی شرکت نمی‌کنند.

برخی از کاربران فیسبوک از این مسئله انتقاد کردند. یکی از آن‌ها نوشت: نمی‌دانم فیسبوک چگونه اجازه داد این عکس جعلی بار‌ها به اشتراک گذاشته شود.

برخی دیگر هم اعلام کردند ممکن است تعدادی از مردم این تصویر جعلی را باور کنند! یکی از آن‌ها به طعنه نوشت: درست است. دونالد ترامپ مردم را از توفان فلورنس نجات داد و مردم این مسئله را باور می‌کنند. مطمئن باشید.

سال گذشته میلادی هم یک گروه حامی ترامپ تصویری از رئیس جمهور آمریکا را در حالی که تعدادی حیوان خانگی را در جریان توفان بغل کرده است، منتشر شد. در زیر این عکس نوشته شده بود: مواردی که رسانه‌ها فراموش می‌کنند!

امدادرسانی ترامپ به قربانیان توفان فلورنس دروغ است +عکس
 
این عکس هم در دوران وقوع توفان هاروی در هیوستون به اشتراک گذاشته شد و پس از انتشار مشخص شد که جعلی بوده است.

توفان سهمگین فلورنس چندی پیش سواحل کارولینای شمالی و جنوبی آمریکا را در نوردید و بیش از ۳۰ نفر را به کام مرگ کشید. این توفان خسارت‌های مالی و جانی زیادی را بر جای گذاشته است.

نظر شما