دکتر زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ایرانیها حدود دو تا سه برابر بیشتر از میزان توصیه شده جهانی، یعنی ۱۰ گرم نمک در روز مصرف میکنند. در حالی که با مصرف
بیرویه نمک، ریسک ابتلا به فشارخون، سکته قلبی، پوکی استخوان و سرطان معده نیز افزایش پیدا میکند. حذف نمکدان از سفرهها، یکی از راهکارهای کاهش مصرف است. از جمله راهکارهای دیگر کاهش مصرف نمک، به حداقل رساندن استفاده از آن موقع طبخ غذا و کاهش مصرف شورجات و فستفودها ست. / مهر
نمکدانها را بشکنید!
آمارهای وزارت بهداشت نشان میدهد سرانه مصرف نمک در ایران، دو تا سه برابر میانگین جهانی است. در حالی که مصرف نمک زیادی، بیماریهای خطرناکی بهدنبال دارد. نمک، منشا اغلب بیماریهای غیرواگیر یعنی بیماریهای قلبی عروقی، سرطان ها و دیابت است .
صاحبخبر -
∎
نظر شما