با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی برگزار می‌شود؛

رویدادی که توسعه علوم شناختی در کشور را نشانه گرفته است

صاحب‌خبر -

 

مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی در تهران برگزار می‌شود تا شاهد توسعه و گسترش علوم شناختی در کشور باشیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عبدالحسین عباسیان مجری طرح مسابقات دانش آموزی علوم اعصاب شناختی اظهار کرد: با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، برای نخستین بار مسابقات علوم اعصاب شناختی در سطح دانشجویی در دانشگاه تهران برگزار می شود.

محقق پژوهشکده دانش های بنیادی ادامه داد: به موازات برگزاری مسابقات علوم اعصاب شناختی در سطح دانش آموزی در نظر است برای نخستین بار این مسابقات ویژه دانشجویی در بهمن ماه امسال در دانشگاه تهران برگزا ر شود.

وی همچنین بیان کرد: مسابقات علوم اعصاب شناختی به منظور انجام فعالیت های تحقیقاتی، ایجاد زبان و فهم مشترک از دانش علوم شناختی در فضاهای آموزشی و دانشگاهی، کشف استعداد ها و شناسایی نخبگان و همچنین رشد و ترویج رشته های علوم شناختی در نقاط کشور انجام می شود.

عباسیان با اشاره به اینکه با حمایت های چشمگیر و گسترده ستاد علوم شناختی معاونت علمی در سال های اخیر فعالیت های وسیعی در امر ترویج و توسعه علوم شناختی و علوم اعصاب شناختی در فضاهای آموزشی انجام شده است ، گفت: این اقدامات در سطح کشور با استقبال فراوان رو به رو شده و نتایج بسیار مثبتی نیز از برگزاری مسابقات علوم شناختی و علوم اعصاب شناختی حاصل شده است.

به گفته وی، در سال گذشته در ۲۹ استان کشور مسابقات علوم اعصاب شناختی ویژه دانش آموزی اجرا شد تا نخبگان و استعداد های درخشان دانش آموزی بتوانند قبل از ورود به مراکز و موسسات آموزش عالی با مباحث و دانش علوم شناختی آشنا شوند. 

محقق پژوهشکده دانش های بنیادی اضافه کرد: در جریان برگزاری مسابقات علوم اعصاب شناختی تلاش شد تا زبان مشترک در قبال این رشته علمی در دبیرستان ها شکل گیرد و زمینه برای تبلیغ و ترویج جایگاه علوم شناختی درکشور فراهم شود.

عباسیان با قدردانی از حمایت های ستاد علوم شناختی از برگزاری مسابقات علوم اعصاب شناختی در دبیرستان های کشور در جهت تبلیع و اهمیت و جایگاه علوم شناختی، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با پشتیبانی این ستاد آزمایشگاه های متعددی برای انجام فعالیت های تحقیقاتی تاسیس و فعال شده است تا استعدادهای درخشان و نخبگان علمی قادر باشند از طریق این مراکز  پروژه های خود را به روش های علمی انجام دهند.

وی در ادامه ابراز کرد: آزمایشگاه نقشه برداری مغز  از جمله مراکزی است که با حمایت های ستاد علوم شناختی تاسیس  و در خدمت اساتید، محققان، نخبگان قرار دارد.

عباسیان با بیان اینکه عمده ترین هدف از برگزاری مسابقات علمی در ارتباط با رشته های علوم اعصاب شناختی انجام تحقیقات است، گفت: اتصال فعالیت های تحقیقاتی از دوره های دبیرستان به مراکز دانشگاهی و  تقویت فرهنگ و روحیه همکاری در مراکز اموزشی از سیاست هایی است که در امر انجام مسابقات علوم اعصاب شناختی پیگیری و دنبال می شود.

 وی همچنین عنوان کرد: در نتیجه برگزاری مسابقات علوم اعصاب شناختی هر ساله سه تا پنج نفر از استعداد های درخشان و نخبگان دانش آموزی انتخاب و برای دریافت جایزه "اهوازی " معرفی می شوند تا زمینه انگیزه  تشویق و ترغیب بیشتر آنان برای فعالیت در کارهای تحقیقاتی در رشته های علوم اعصاب شناختی فراهم شود.

عباسیان در پایان حمایت های ستاد علوم شناختی را از اصلی ترین پایه های ترویج و گسترش علوم شناختی و نیز انجام فعالیت های تحقیقاتی در شاخه های مختلف علوم شناختی درکشور یاد کرد و گفت: خوشبختانه به دلیل رشد علمی در کشور، آینده درخشان و روشنی پیش روی فعالیت های تحقیقاتی در مراکز علمی کشور است و این امر سبب خواهد شد تا میزان وابستگی به خارج کاهش یابد و زمینه برای کسب استقلال و خودکفایی در بخش های مختلف تولید دانش و توسعه فن آوری های علوم شناختی مهیا شود.

انتهای پیام/25

نظر شما