شناسهٔ خبر: 23612177 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

تمدن اسلامی با تفکری که یک بخش را از خدا و یک بخش را از کدخدا بگیریم ممکن نیست

معاون اول قوه قضائیه گفت: شکی وجود ندارد که با تفکر التقاطی و با این تفکر که یک بخش را از خدا بگیریم و یک بخش را از کدخدا قادر به پایه‌ریزی تمدن اسلامی نخواهیم بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در نخستین همایش ملی ناجا  و تمدن نوین اسلامی با تقدیر از سردار رادان به عنوان متولی برگزاری این همایش اظهار کرد: سردار رادان به خواست مقام معظم رهبری و فرمانده ناجا مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی را فعال کرد و با انگیزه بالایی در حال تلاش است. 

معاون اول قوه قضائیه در ادامه با اشاره به فلسفه آفرینش هستی و نقش اسلام در تکامل بشریت اظهار کرد: همگان به وجود یک آفریننده و مخلوقات آن اعتقاد داریم و باور داریم آفرینش هستی دارای نظم و هدف خاصی است و این جهان توسط آفریدگاری رحیم شکل گرفته است و انسانی با قدرت تفکر و استدلال و اشرف مخلوقات توسط این آفریدگار خلق شده است که با قدرت تفکر و تعقلش می تواند در سایر اجزای هستی تصرف کرده و با این توانایی خود به اعلاعلیین، صعود و یا به «افسل سافلین» نزول کند.

وی با بیان اینکه اسلام دین کاملی برای رساندن انسان به قله های سعادت و کمال است اضافه کرد: 4 دهه پیش انقلابی در ایران به رهبری فقیهی جامعه الشرایط و انسانی که مراتبی از کمال را طی کرده بود شکل گرفت و به دنبال آن نظاماتی براساس تفکر اسلامی پایه گذاری شد. 

محسنی اژه ای گفت: نکته حائز اهمیت آن است که این نظامات تا زمانی موثر بوده و قابلیت تکامل آدمی به قله های هدایت را دارند که کارگزاران آن با بینش اسلامی کار کنند و تمام اجزای آن نیز متصط به صفات انسانی باشند و در تمام سطوح فرهنگ و اقتصاد و... این صفت اسلامی در آنها بروز و ظهور یابد. 

معاون اول قوه قضائیه با انتقاد از برخی اظهارات در خصوص وظیفه نداشتن دولت اسلامی برای به سعادت رساندن مردم گفت: این حرف که نظام جمهوری اسلامی و دولت اسلامی کاری به بهشت و جهنم مردم ندارد و کسی را نمی خواهد به زور به بهشت ببرد به یک معنا کاملا غط است چرا که دولت اسلامی وظیفه دارد بستر را برای رشد همه فضایل اخلاقی آماده کند. 

وی گفت: دولت و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی موظف هستند بستری را فراهم کنند تا انسان ها را به سوی سعادت و کمال برسانند و از سوی دیگر موانع رسیدن به سعادت دنیوی، اخروی و بهشت را از میان بردارند. 

محسنی اژه ای تاکید کرد: اگر این موانع با تذکر و اقدامات نرم برطرف نمی شود لازم است با اقدامات سخت تری آنها را از پیش پای مردم برداشت و از این رو این سعادت در جامعه در حالی محقق می شود که کل جامعه اسلامی شده و همه بخش ها و موضوعات هم راستا با هدف جمهوری اسلامی باشد. 

معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: پس از حصول این نتیجه و رسیدن به چنین جامعه ای می توان تمدن نوین متصف به اسلام را پایه گذاری کرد و قطعا شکی وجود ندارد که با تفکر التقاطی و با این تفکر که یک بخش را از خدا بگیریم و یک بخش را از کدخدا قادر به پایه ریزی تمدن اسلامی نخواهیم بود. 

ادامه دارد...

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

برچسب‌ها:

نظر شما