شناسهٔ خبر: 22665516 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

طرز تهیه ترشی پیاز

پوست پیاز­های کوچک را جدا کرده و به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از گذشت 5 دقیقه آن­ها را از روی حرارت بردارید .

صاحب‌خبر -

طرز تهیه ترشی پیازگروه اجتماعی- هنر آشپزی: طرز تهیه ترشی پیاز به شرح زیر می باشد

لازم دانستیم در این پست برای شما مخاطبین عزیز طرز تهیه ترشی پیاز این  را با معیاری بسیار حرفه ای تشریح دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه به شرح زیر است:

پیاز کوچک                                   15 الی 18 عدد

پیاز قرمز                                      2 عدد 

آب                                            2 پیمانه

شکر                                           2 قاشق سوپ­خوری

سرکه سیب                                  4 قاشق سوپ­خوری

برگ بو                                        یک عدد

دانه فلفل سیاه                               یک قاشق چای­خوری

برگ آویشن تازه                             یک الی 2 عدد

نمک                                          یک­دوم قاشق چای­خوری

به گزارش بولتن نیوز به نقل از مجله سفره ایرانی، طرز تهیه به شرح زیر است:

پوست پیاز­های کوچک را جدا کرده و به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از گذشت 5 دقیقه آن­ها را از روی حرارت بردارید . از آب خارج کنید پیازهای قرمز را پوست‌کنده و حلقه­حلقه کنید و حدود 2 دقیقه در مقداری آب بجوشانید و سپس خشک کنید. پیازهای کوچک را در یکی از آن­ها و حلقه­های پیاز قرمز را در دیگری قرار دهید.

طرز تهیه ترشی پیاز

دو پیمانه آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید شکر، سرکه سیب، برگ بو، دانه فلفل سیاه، برگ آویشن و نمک را اضافه کنید اجازه دهید آب به جوش آید سپس 2 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد اولیه ادامه دهید ظرف را از روی حرارت بردارید و این مخلوط را در شیشه­ها بریزید و درب آن­ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

نظر شما