شناسهٔ خبر: 20960420 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

تسنیم گزارش می‌دهد

تکرار ناامیدی‌ اصلاح‌طلبان از امید/ اصلاح‌طلبان در مجلس چه کاره‌اند؟

انتخابات ۷ اسفند که تمام شد، صبح بعدش تیتر زدند پیروزی قاطع لیست امید در سراسر کشور و فردایش نوشتند که اکثر قاطع مجلس در اختیار لیست متبوعشان است و اما امروز...

صاحب‌خبر -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم-مهدی مشکینی: انتخابات 7 اسفند که تمام شد، صبح بعدش تیتر زدند پیروزی قاطع لیست امید در سراسر کشور و فردایش نوشتند که اکثر قاطع مجلس در اختیار لیست متبوعشان است و  امیدشان "تٌکرار می کنم" رئیس دولت اصلاحات است. با شور و شوق جشن پیروزی گرفته و درباره پیروزی به گفته خودشان مطلق نشست های تحلیل و بررسی برگزار کردند و...

لیستی که در تهران برای خیلی ها ناشناخته بود. زمان گذشت و هنگام انتخابات هیئت رئیسه مجلس فرا رسید و سرلیست امید در رقابت با رقیبش تنها 103 رای کسب کرد و جرقه انتقاد از لیست مطلوبشان فرا رسید و آنها که تعداد نمایندگانشان را در بهارستان از 220 نفر بیش تر می دانستند با انتقاد صریح از آنچه چرخش عارفانه می خواندند، تیتر زدند آن 103 نفر.

انتقاد اصلاح طلبان بیرون مجلس از لیست امید بیش از پیش شد؛ از عدم همراهی با مطالبه ای اصلاح طلبان و نطق های غیرعلمی و اظهارات غیرمستند گرفته تا سلفی جنجال برانگیز با یک مقام اروپایی در صحن علنی مجلس.

و اما لیست امید در آزمونی دیگر در حالی در ادعای اکثریت بودن خود مصر است نتوانست حبیب الله بی طرف وزیر اصلاح طلب دولت اصلاحات را که مورد حمایت جدی شخصیت های مطرح جناح موسوم به اصلاحات و رئیس دولت دوازدهم بوده را از فلیتر رای اعتماد عبور دهد اما در عین حال، فراکسیون رقیب توانست وزرای پیشنهادی مورد نقد فراکسیون امید با رای اعتمادی بیشتر آنچه آقای ظریف کسب کرد، راهی وزارت خانه متبوع خود کند که این مهم به پاردایمی جدید در ماجرای ناامیدی، امیدی ها از امید تبدیل شده است.

رای نیاوردن همه طرف به جر بی طرف که گفته برخی اصلاح طلبان معدود از معدود اصلاح طلبان کابینه پیشنهادی روحانی بود، انتقادهای تلویحی و غیرمستقیم و کنایه ای را کنار زده، از واکنش امثال حجاریان که گفته است "حیف شد که بیطرف رای نیاورد" هم گذشته و کار را به آنجایی رسانده که فاضل میبدی با اذغان به اینکه لیست انتخاباتی امید احساساتی و نه عقلانی بوده، درباره اش گفته است:" اگر در ٤ سال آینده ضربه ای بخوریم، از فراکسیون امید در مجلس می خوریم.

آذر منصوری فعال سیاسی اصلاح طلب نیز با انتقاد صریح از لیست امید، نوشت: مجلس با رای ندادن  به مهندس بی طرف کاری کرد که نمی بایست می شد. او چرایی رای نیاوردن بی طرف نگاه جناحی نمایندگانی که پیش تر از هم طیفی بودن اکثریت آنها سخن گفته بود، دانسته و گفته است: اگر نمایندگان اندکی می اندیشیدند واحساسی و جناحی برخورد نمی کردند  ومصالح ملی ومنطقه را  لحاظ می نمودند قطعا به ایشان رای می دادند.»

در همین زمینه، صادق زیباکلام از حامیان پیش از انتخابات لیست امید نیز صراحتا گفته که از عملکرد و کارنامه لیست امید انتقاد کرده و گفته است: نمایندگانی به عنوان فراکسیون امید و نزدیک به اصلاح طلبان در مجلس دهم جمع شده اند، ظرف دو سال گذشته به هیچ وجه کارنامه خوبی به جا نگذاشتند، البته به جز چند نفر انگشت شمار. از این مسئله نمی توان غافل شد که در این مجلس با حضور پرشمار اصلاح طلبان که نماینده ملت هستند، وزیر اصلاح طلب رای نیاورد و در مقابل وزیران اصولگرا رای بیاورند.

و اما باید دید انتقادها به عملکرد فراکسیون امید که حداقل ش اش نشانه ناامیدی از این فراکسیون است تا کجا ادامه خواهد داشت؛ آیا همگان همانند علی نظری نماینده ی اصلاح طلب مجلس ششم از عملرد این فراکسیون با عنوان "افتضاح" یا "لشکر بی خاصیت" یاد خواهند کرد یا اینکه به تغییر و عبور از آن در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی خواهند زد.

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

نظر شما