محققان دريافتند استفاده از نوع روغن در پختوپز با تنبلي و ديابت در ارتباط است.
به گزارش ايسنا و به نقل از نيچر، نتايج بررسيهاي انجام شده نشان داده است، نوع پختوپز و استفاده از روغنهاي نامناسب باعث ابتلا به بيتحرکي و تنبلي در افراد ميشود.
محققان دانشگاه بريتيش کلمبيا اظهار کردند: نوع پختوپز و استفاده از روغن نامناسب باعث تنبلي در افراد شده و منجر به افزايش خطر ابتلا به بيماريهايي مثل ديابت ميشود.
همچنين مصرف مقادير بالايي از اسيدهاي چرب اشباع نشده (PUFA) منجر به ايجاد رفتار تنبل به ويژه در ميان زنان ميشود.
مايکل اسميت، محقق اين بررسي اظهار کرد: رژيم غذايي حاوي PUFA به شدت با بيتحرکي در ميان دختران قبل از نوجواني در ارتباط است و اين عامل با بيماري ديابت در ميان زنان بزرگسال هم ارتباط دارد.
ارتباط بين بيتحرکي و رژيم غذايي PUFA در دختران 11 ساله آشکارتر است.محققان اظهار کردند: اين چربيها در مواد غذايي مانند چيپس ، شکلات انرژيزا، شيريني يا همبرگر که براي تهيه آنها از روغن ذرت، آفتابگردان، سويا و مارگارين استفاده ميشود، بيشتر است.
∎
نظر شما