شناسهٔ خبر: 8232144 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

آغاز سفر اروپايي اشتون کارتر براي بررسي اقدام نظامي روسيه در سوريه

موج - وزير دفاع آمريکا براي شرکت در نشست اجلاس وزيران دفاع ناتو جهت بررسي وضعيت پناه جويان سوري و مداخله نظامي مسکو در سوريه راهي اسپانيا شده است.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از ديلي استار، اشتون کارتر، وزير دفاع آمريکا امروز (يکشنبه) براي بررسي اقدام نظامي روسيه در سوريه وارد مادريد شد.
بر اساس اين گزارش، اشتون کارتر براي شرکت در نشست اجلاس وزيران دفاع ناتو جهت بررسي وضعيت پناه جويان سوري و مداخله نظامي مسکو در سوريه راهي اسپانيا شده است.
سفر پنج روزه کارتر در راستاي ديدار با وزيران دفاع اسپانيا، ايتاليا و انگليس و همچنين براي بررسي دخالت نظامي روسيه در شرق اوکراين در اجلاس وزيران ناتو صورت گرفته است.
وزير دفاع آمريکا همچنين قرار است روز چهارشنبه با سفر به رم، با مقامات ايتاليا ديدار و گفت و گو کرده و روز پنجشنبه با نشست ناتو در بروکسل بازگردد.
روسيه از روز چهارشنبه حمله نظامي خود را به مواضع تروريست هاي داعش و شبه نظاميان مسلح سوريه در حما و حمص آغاز کرده است.