شناسهٔ خبر: 57295097 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

خواهر رئیس کره شمالی آمریکا را به یک سگ ترسو تشبیه کرد

در پی انتقاد آمریکا از آزمایش موشک قاره پیمای پیونگ یانگ در سازمان ملل، خواهر رئیس کره شمالی، آمریکا را به یک سگ ترسو تشبیه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتقاد آمریکا از آزمایش موشک قاره پیمای پیونگ یانگ در سازمان ملل، «کیم یو جونگ» خواهر رئیس کره شمالی، آمریکا را به یک سگ ترسو تشبیه کرد.

پس از آنکه واشنگتن آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای پیونگ یانگ را در شورای امنیت سازمان ملل محکوم کرد، خواهر قدرتمند رئیس کره شمالی، آمریکا را به یک سگ ترسویی که پارس می کند، تشبیه کرد.

روز دوشنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد، آمریکا به اتفاق 13 کشور دیگر این شورا در بیانیه‌ای مشترک، ضمن محکومیت آزمایش موشکی کره شمالی، خواستار اقدام تنبیهی از سوی شورای امنیت شد و با لحنی راسخ، برگشت ناپذیر از پیونگ یانگ خواست تا از برنامه هسته‌ای غیرقانونی خود دست بردارد.

وی در بیانیه‌ای این حرکت را ناامید کننده خواند و آن را تلاشی برای حمله غیرمنصفانه به این کشور عنوان کرد.

همچنین در این بیانیه آمده است آنچه که مضحک است این است که پس از پایان نشست شورای امنیت، آمریکا نتوانست ناراحتی خود را از این موضوع پنهان کند. آمریکا با همراه کردن یک گروه وامانده شامل انگلیس، فرانسه، استرالیا، ژاپن و کره جنوبی، انرژی خود را برای یک تلاش نادرست صرف کرد و حتی شنیدن چیزی که به آن بیانیه مشترک گفتند، ناامید کننده است.

خواهر رئیس کره شمالی ضمن محکوم کردن شورای امنیت برای انجام این نشست غیرمنصفانه، افزود که این امر نشان دهنده یک استاندارد دو گانه است که از سویی پرتاب موشکی کره شمالی را محکوم می کند در حالی که چشمان خود را بر رزمایش نظامی مشترک خطرناک آمریکا و کره جنوبی و تسلیحات مورد استفاده در این رزمایش علیه پیونگ یانگ را می بندد.

وی همچنین تلاش های سیاسی خطرناک و تحریک آمیز برای ایجاد فاز جدیدی از بحران در شبه جزیره کره را محکوم و آن را نقض فاحش حاکمیت کره شمالی دانست.

کیم با تاکید بر اینکه پیونگ یانگ هیچ گونه کشمکشی را علیه حق خود برای حفاظت از امنیت کشورش تحمل نخواهد کرد گفت: ما به شدیدترین حالت ممکن به این اقدامات پاسخ خواهیم داد.

این مقام همچنین هشدار داد که هر چقدر واشنگتن بیشتر درگیر فعالیت‌های خصومت آمیز و به دنبال خلع سلاح کره شمالی باشد، با بحران امنیتی مرگبارتری روبرو می شود.

این در حالی است که لیندا توماس گرینفیلد نماینده آمریکا در سازمان ملل، در جلسه روز دوشنبه شورای امنیت که به منظور بررسی آزمایش موشکی اخیر کره شمالی برگزار شده بود، دو عضو دائم شورای امنیت یعنی روسیه و چین را به دلیل اشکال تراشی بی ملاحظه در جلوگیری از تحریم های بیشتر علیه کره شمالی را مورد انتقاد قرار داد و از پیونگ یانگ خواست تا از انجام آزمایش های موشکی بالستیک و تسلیحات کشتار جمعی غیرقانونی خودداری کند.

چین و روسیه دراین جلسه با استفاده از حق وتوی خود، آمریکا و دیگر متحدانش را با انجام مانورهای نظامی مشترک به افزایش تنش ها در شبه جزیره کره و مجبور کردن پیونگ یانگ برای پاسخ دادن به این مانورها، متهم کردند.  

دو روز پیش نیز در پی اظهارات آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل در محکومیت شرایط موجود در شبه جزیره کره و پرتاب موشک بالستیک قاره پیما توسط پیونگ یانگ، وزیر امور خارجه کره شمالی، گوترش را عروسک خیمه شب بازی آمریکا خواند.

چو سان هو ضمن ابراز تاسف نسبت به اظهارات گوترش، گفت: دبیر کل سازمان ملل چشم خود را بر روی این حقیقت می بندد که آمریکا و نیروهای دست نشانده اش در شورای امنیت سازمان ملل، به رزمایش های مربوط به حاکمیت تخطی ناپذیر کره شمالی استناد می کنند تا بر این شورا فشار وارد کنند. این امر به وضوح نشان می دهد که گوترش عروسک خیمه شب بازی آمریکاست.

وزیر خارجه کره شمالی با اشاره به مانورهای جنگی هسته‌ای تحریک آمیز آمریکا و متحدان آن در سال گذشته تصریح کرد با وجود برگزاری این مانورها، دبیر کل سازمان ملل به جای آنکه آمریکا را محکوم کند، با تغییر جهتی اشتباه، پیونگ یانگ را سرزنش کرد.

کره شمالی روز جمعه (27 آبان) یک فروند موشک بالستیک قاره پیما را آزمایش کرد.

رسانه دولتی کره شمالی این موشک را قوی ترین سلاح استراتژیک در دنیا نامید که به مدت 69 دقیقه حدود 1000 کیلومتر را طی و به ارتفاع جغرافیایی 6 هزار و 41 کیلومتری رسید.

پس از آن، کیم جونگ اون رئیس این کشور نیز متعهد شد که با تهدیدات هسته‌ای آمریکا با سلاح های هسته‌ای، مقابله خواهد کرد.

اون همچنین هشدار داد که پاسخ های نظامی شدیدتری را در صورت ادامه حضور امنیتی آمریکا در منطقه، به واشنگتن خواهیم داد.

سئول و واشنگتن بارها هشدار داده‌اند که پیونگ یانگ به آزمایش یک بمب اتمی برای نخستین بار از سال 2017، نزدیک شده است.

انتهای پیام/