شناسهٔ خبر: 23108230 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

حماس: تکیه بر آمریکا به عنوان میانجی بیطرف، تلف کردن زمان است

حماس در واکنش به وتوی طرح پیشنهادی مصر توسط آمریکا اعلام کرد این اقدام بار دیگر ثابت کرد تکیه بر آمریکا به عنوان میانجی بیطرف در حل مسأله فلسطین، تلف کردن وقت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از وتوی طرح پیشنهادی مصر توسط آمریکا، حماس بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد این اقدام نشان می‌دهد تکیه بر آمریکا به عنوان یک میانجی بیطرف در حل مسأله فلسطین، تلف کردن وقت است.

بر اساس گزارش وبگاه «الرساله»، در ادامه بیانیه حماس آمده است موضع آمریکا نمونه‌ای از سیاست سلطه و عربده‌کشی در سازمان‌های بین‌المللی است.

حماس تأکید کرد قدس پایتخت ابدی فلسطین است و هیچ تصمیم آمریکایی یا اسرائیلی، تغییری در این حقیقت راسخ به وجود نمی‌آورد.

در ادامه بیانیه یاد شده آمده است: با تمام ابزارهای در دسترس در مقابل این تصمیم‌ها می‌ایستیم و اجازه اجرایی شدن آن را نمی‌دهیم. دولت آمریکا باید تبعات این تصمیم‌های بی پروا از جمله بی‌ثباتی در منطقه رابر عهده بگیرد.

حماس در ادامه خواستار تحرک جامعه بین‌الملل شد و درخواست کرد با تمام ابزارهای در دسترس جلوی هر اقدامی علیه قدس گرفته شود.

این جنبش فلسطینی همچنین از تشکیلات خودگردان و «محمود عباس» رئیس آن درخواست کرد توافق شوم اسلو را کنار بگذارند و به هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی پایان دهند.

طرح پیشنهادی مصر که دوشنبه شب (دیشب) به شورای امنیت ارائه شد 14 رأی مثبت گرفت اما با وتوی آمریکا تصویب نشد.

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

برچسب‌ها: