شناسهٔ خبر: 15122284 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

ادعای سان

محدودیت عجیب منچستریونایتد برای 3 بازیکن!

بر اساس قانون جدید در باشگاه منچستریونایتد، ارائه پیراهن پوگبا، زلاتان ابراهیموویچ و رونی به بازیکنان حریف و نیز هواداران پس از اتمام هر بازی ممنوع شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، براساس ادعای نشریه سان،‌ مسئولان منچستریونایتد از بازیکنان خود به خصوص زلاتان ابراهیموویچ، پل پوگبا و وین رونی خواسته‌اند به هیچ‌وجه پیراهن‌های خود را در پایان بازی با بازیکنان تیم‌های دیگر مبادله نکنند.همچنین این پیراهن‌ها را به هواداران هدیه نکنند.

 

 

 

 

 انتشار این موضوع باعث هیاهوی زیادی بین علاقمندان و طرفداران تیم نخست شهر منچستر شده و البته رسانه‌ها نیز آن را مورد نقد قرارداده اند.

سان به همین منظور به کنایه نوشت منچستریونایتد مدعی است ثروتمندترین باشگاه فوتبال جهان است اما حتی دادن پیراهن بازیکن به هوادارش را ممنوع کرده است.