شناسهٔ خبر: 9994193 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

روزگار سیاه طلای سیاه

سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک در گزارشی اعلام کرد قیمت نفت تا چهار سال دیگر هم پایین خواهد ماند و بعد از آن بهبود خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک که یک سوم نفت جهان را تولید می‌کند اعلام کرد: شرایط بازار بهبود تدریجی خواهد داشت.

اوپک در توضیح این مساله گفت رشد روزافزون تقاضا و عرضه کمتر از حد پیش‌بینی‌شده توسط تولیدکنندگان خارج از اوپک، موجب ازبین‌رفتن اشباع بازار می‌شود و منجر به توازن بهتر بازار خواهد شد.

این در حالی است که قیمت نفت به 36 دلار در هر بشکه رسیده که در یازده سال گذشته بی‌سابقه است.

اوپک پیش‌بینی کرد مجموع تقاضای نفت خام در جهان در پایان دهه جاری میلادی به 97.4 میلیون بشکه در روز برسد.

این پیش‌بینی نسبت به پیش‌بینی پارسال حدود 500 هزار بشکه افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش تقاضا برای نفت خام اوپک در سال 2020 حدود 30.7 میلیون بشکه در روز خواهد بود که نسبت به پیش‌بینی سال گذشته 1.7 میلیون بشکه افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این سازمان در حال حاضر حدود 32 میلیون بشکه نفت در روز تولید می‌کند.