شناسهٔ خبر: 9984089 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

هلاکت ده‌ها داعشی‌ در الحویجه و الانبار

صاحب‌خبر -
منابع عراقی از کشته شدن ده‌ها تروریست تکفیری از جمله هشت سرکرده آنها در الحویجه و الانبار خبر دادند.
در حمله هوایی به مخفیگاه‌های تروریست‌های داعشی در شمال الرمادی ده‌ها نفر کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های عراق، سه مخفیگاه تروریست‌ها در منطقه البوذیاب در این حمله هوایی هدف قرار گرفت که تمام تروریست‌های مستقر در آن کشته شدند.

نیروهای امنیتی عراق همچنین چهار تروریست داعشی را در عملیات جداگانه‌ای در همین منطقه کشتند.

نیروهای امنیتی فرماندهی عملیات الانبار در جریان عملیات نظامی ویژه پاکسازی منطقه البوذیاب در شمال الرمادی، ده‌ها داعشی را به هلاکت رساندند.

کشته‌شدن ده‌ها تروریست از جمله هشت سرکرده در الحویجه و الانبار

خبر دیگر اینکه در حملات هوایی ارتش عراق به مخفیگاه‌های تروریست‌ها در جبهه‌های مختلف نبرد با تروریسم، ده‌ها تروریست در الحویجه و الانبار به هلاکت رسیدند که در میان آنها هشت سرکرده هم وجود دارند.

فرماندهی عملیات مشترک عراق پیشتر از کشته شدن بیش از 60 تروریست در مناطق مختلف عملیاتی در استان الانبار و انهدام ده‌ها مقر و مخفیگاه داعشی‌ها خبر داده بود.

توافق نیروهای داوطلب مردمی و نیروهای منطقه کردستان عراق برای همکاری در زمینه آزادسازی روستای بشیر از اشغال تروریست‌های داعشی از دیگر تحولات مربوط به  عراق است.

اسکای نیوز عربی هم گزارش داد دو خودروی بمب‌گذاری شده در شهرستان الخالص در استان دیالی عراق منفجر شد که دست‌کم چهار زخمی به جا گذاشت.

منابع عراقی همچنین از انفجار بمب در شرق بغداد و کشته‌شدن دو غیرنظامی و زخمی شدن هشت نفر دیگر خبر دادند.

برچسب‌ها: