ترور القنطار تنش های بین لبنان و رژیم صهیونیستی را به شدت افزایش داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی در خصوص شهادت القنطار اسیر آزاده لبنانی و یکی از فرماندهان حزب الله نوشت: این حادثه بزرگ و شهادت فرمانده حزب الله که زمانی زندانی رژیم صهیونیستی بود، نگرانی ها را در این خصوص به دنبال دارد که ممکن است جنگ طولانی دیگری در خاورمیانه - میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی - در بگیرد.
سمیر القنطار آزاده معروف لبنانی و از فرماندهان حزب الله لبنان که بعد از سپری کردن ۳۰ سال اسارت در جریان تبادل اسرای لبنانی با رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۸ آزاد شده بود، روز شنبه در حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به شهر «جرمانا» در حومه جنوبی دمشق به شهادت رسید.
رژیم صهیونیستی تا به اکنون هیچ واکنشی در خصوص این حمله نداشته است اما در واکنش به شلیک چندین راکت به شمال سرزمین های اشغالی، هواپیماهایش در ارتفاعی پایین بر فراز مناطق جنوبی شهر «بیروت» به پرواز در آمدند.
«سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی پس از شهادت سمیر القنطار گفت: «با قطع یقین می گوییم که رژیم صهیونیستی عملیات ترور را با اجرای یک عملیات نظامی پر سر و صدا مرتکب شد. به عبارت دیگر با یک عملیات امنیتی پنهانی روبرو نیستیم که به بررسی و تحقیق و جستجو از سرنخ ها و در نهایت رسیدن به نتیجه درباره عامل این عملیات نیاز داشته باشد. این عملیات ترور با حملات هوایی جنگنده های رژیم صهیونیستیی و شلیک موشک های دقیق به یک واحد مسکونی در یک ساختمان مسکونی انجام شد که سمیر القنطار و دیگران در آن حضور داشتند و با این حمله وی را هدف قرار دادند که در نهایت به شهادت وی و دیگر نیروهای سوری مقاومت و شماری از غیرنظامیان ساکن این ساختمان منجر شد. این که جنگنده های رژیم صهیونیستیی وارد حریم هوایی سوریه شده و موشک ها را شلیک کرده اند یا این که در آسمان جولان به پرواز در آمده و حریم هوایی سوریه را نقض نکرده و از همانجا موشک ها را شلیک کرده اند، جزئیاتی است که هیچ تاثیری ندارد، مگر برای کسانی که می خواهند از موضوع رژیم صهیونیستی و روسیه صحبت کنند. به هر حال این که موشک ها از کجا شلیک شده اند تاثیری در موضع ما ندارد، اینها موضوعات فنی است.»
وی در ادامه افزود: «برخی رسانه ها تلاشی مذبوحانه می کنند و می گویند برخی طرف های مخالفان مسلح سوری مرتکب این ترور شدند. چنین چیزی به هیچ وجه درست نیست. حتی اگر فرض کنیم که آنها درست می گویند، در واقع این گروه های مسلح را که در جهت منافع رژیم صهیونیستی فعالیت می کنند زیرا کسی که شخصی در حد و اندازه های سمیر القنطار را ترور می کند، در واقع خدمتی بزرگ به رژیم صهیونیستی می کند. خلاصه آنچه گفته شد این است که حزب الله بدون هرگونه شک و تردید دشمن صهیونیستی را مسئول ترور سمیر القنطار می داند و هیچ بحثی در این باره نیست.»
دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه سخنان خود گفت: «آیا رژیم صهیونیستی تصور می کند با ترور سمیر القنطار و امثال سمیر می تواند این عشق و ایمان و آمادگی زنان و مردان این امت برای فداکاری را از بین ببرد. ما تجربه چند دهه مبارزه با صهیونیست ها را داریم که طی آن رهبران و فرماندهان بزرگ و دبیرکل ها و رهبران و علما و نخبگان سیاسی، نظامی، فرهنگی و رسانه ای زیادی شهید شدند و دهها هزار نفر دیگر از ملت های منطقه ما از فلسطین گرفته تا لبنان، سوریه، مصر، اردن و بقیه منطقه به شهادت رسیدند اما نتیجه چه شد؟ آیا این ملت ها و این نسل ها مسئله فلسطین و مقاومت در برابر دشمن را رها کردند؟ هرگز.»
جرقه افزایش تنش ها زده شده است؛ به گونه ای که یکشنبه شب صلح بانان محلی سازمان ملل متحد از تبادل آتش در مرز میان لبنان و سرزمین های اشغالی خبر دادند. با این حال آنها اعلام کردند این تبادل آتش، تلفاتی بر جا نگذاشته است.
این در حالی است که احتمال می رود افزایش تنش میان حزب الله – رژیم صهیونیستی جنگ در کشور همسایه – سوریه – را نیز پیچیده تر کند. در سوریه نیز حزب الله در حفاظت از مرزها و مقابله با تروریست ها به کمک ارتش سوریه شتافته است.
∎