شناسهٔ خبر: 9952368 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

ماتراتزی: بنیتس از سایه خودش می‌ترسد

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری هدانا، مارکو ماتراتزی یکبار دیگر همچون گذشته به رافائل بنیتس، مربی سابقش که اکنون کهکشانی‌ها را هدایت می‌کند، انتقاد کرد.وی در مصاحبه‌ای که انجام داده، مربی کنونی کریس رونالدو و سرخیو راموس را آدمی معرفی کرده که همیشه به هوش و ذکاوت مورینیو حسادت ورزیده است.

ماتراتزی در مصاحبه با روزنامه لارپو بلیکا ایتالیا اظهار داشت: بنیتس شخصی ترسو است. او حتی از سایه خودش هم می‌ترسد. او همیشه به هوش و تفکر مورینیو حسادت می‌کرد.
وی افزود: خاطرات زیادی را در رختکن اینتر دارم. بنیتس مرا مجبور به گفتن این خاطرات کرد. بعد از دیدار فینال لیگ قهرمان اروپا در ورزشگاه برنابئو به مورینیو گفتم تو واقعا احمق هستی، ما را تنها گذاشتی و با بنیتس رها می‌کنی. هرگز تو را به خاطر این کار نمی‌بخشم.

مدافع سابق نراتزوری با وجود اینکه مورینیو در این فصل به همراه چلسی نتیجه خوبی  نگرفت و در نهایت از این تیم کنار گذاشته شد، گفت: مورینیو همچنان بهترین است. او به همراه پورتو در سومین فصل حضورش موفق شد این تیم را قهرمان لیگ قهرمانان اروپا کند. در شرایطی که چلسی با او قطع همکاری کرده ، رئال  اکنون بهترین شرایط را دارد که او را بار دیگر به برنابئو بیاورد. زیرا بازی‌های حساسی را پیش رو دارد و نیازمند  مربی هوشمندی است که از پس آنان بر بیاید.

برچسب‌ها: