تيمهاي استقلال و تراکتورسازي امروز در تبريز به مصاف هم ميروند تا حريف ذوب آهن در فينال جام حذفي مشخص شود.
به گزارش ايسنا، در حالي که مسابقههاي ليگ برتر به پايان نيم فصل نخست رسيده و کمي تب و تاب آن فروکش کرده، جام حذفي در روزهاي اوج خود به سر ميبرد. سهشنبه اول دي، استقلال با پرويز مظلومي، تراکتورسازي با امير قلعهنويي به مصاف يکديگر ميروند تا ديگر فيناليست جام حذفي نيز مشخص شود.
پيش از اين ذوب آهن با شکست تيم همشهرياش سپاهان به فينال راه يافته بود.
استقلال براي رسيدن به اين مرحله شهرداري سمنان، فولاد خوزستان و نفت تهران را شکست داده و تراکتورسازي براي رسيدن به نيمه نهايي از سد نيروي زميني، صبا و سايپا عبور کرده است.
اين دو تيم چند روز قبل در چارچوب ليگ برتر به مصاف هم رفته بودند که حاصل آن بازي در طول 90 دقيقه تساوي بدون گل بود. اين بار اما بازي بايد برنده داشته باشد و شايد با توجه به شرايط تقابل دو تيم و مخصوصا مربيان آنها، تکليف فيناليست جام حذفي در ضربات پنالتي مشخص شود.
همچنين تقابل قلعهنويي و تيم سابقش آن هم براي بار دوم در فاصله 10 روز جذابيتهاي خاص خودش را دارد، ضمن اينکه قلعهنويي براي باز کردن جا در دل هواداران تراکتورسازي به کسب پيروزي در اين بازي خانگي نياز مبرم دارد.
در صورتي که اين برد حاصل شود، قلعهنويي حضورش را در تبريز تا پايان فصل پانزدهم ليگ برتر بيمه ميکند و ميتواند با آرامش به کارش ادامه دهد.
∎