شناسهٔ خبر: 9928667 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ادامه روند کاهش بهاي نفت در بازار آسيا

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اقتصادی 1394/09/30
روند کاهش بهای نفت روز دوشنبه در بازار آسیا ادامه یافت.
در معاملات صبح امروز بازار آسیا، هر بشکه نفت خام سبک شیرین آمریکا (وست تگزاس اینترمدیت) برای تحویل در ماه ژانویه با 20 سنت کاهش، 34 دلار و 53 سنت معامله شد.
بهای هر بشکه نفت خام سبک شیرین آمریکا برای تحویل در دوره مشابه نیز 33 سنت کاهش یافت و به 36 دلار و 55 سنت رسید.
بهای نفت از چهار دسامبر (13 آذر) که سازمان کشورهای صادر کننده نفت «اوپک» از کاهش سطح تولید خود به رغم عرضه مازاد طلای سیاه به بازار خودداری کرد نزدیک به یک پنجم ارزش خود را از دست داده است.
اعلام خبر افزایش ذخایر نفت خام آمریکا که بیشتر از پیش‌بینی‌ها بود به این وضعیت دامن زد.
شرکت خدمات نفتی بیکر هیوز اعلام کرد در هفته گذشته در آمریکا 17 چاه نفت فعال بیشتر از ماه هفته ماقبل از آن وجود داشت.
عامل دیگری که بازار را نگران کرده، لغو ممنوعیت 40 ساله صادرات نفت آمریکا از سوی کنگره است.
نفت خام از تابستان 2014 که به بیش از 100 دلار در هر بشکه رسیده بود، نزدیک به 60 درصد ارزش خود را از دست داده و در سطوحی که پس از بحران مالی بین المللی بی سابقه‌ است، به سر می برد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سنگاپور، ریک اسپونر تحلیل‌گر سی ام سی مارکتز در سیدنی به خبرگزاری مالی بلومبرگ گفت: «نشانه معنی داری از افزایش تقاضا وجود ندارد و محدودیت قابل توجهی در تولید مشاهده نمی شود».
وی افزود: «هیچ چیز در دو ماه اخیر در بازار نفت به طور واقعی تغییر نکرده است».
جمعه در پایان معاملات بازار نیویورک، هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در ماه ژانویه با 22 سنت کاهش، 34 دلار و 73 سنت به فروش رفته بود که پایین ترین سطح از فوریه 2009 است.
در لندن نیز هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با 18 سنت کاهش، 36 دلار و 88 سنت معامله شده بود.
106/138
∎​