شناسهٔ خبر: 9926102 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

علی ضیا به رنگ آبی علاقه مند شده؟

سکه گرفتن استقلالی‌ها پشت درهای بسته

صاحب‌خبر -



استقلال لحظات حساسی را طی می‌کند. برای پرویز مظلومی که آمده با قهرمانی محبوب‌تر شود جام حذفی و لیگ برتر برایش فرقی نمی‌کند، خصوصا اینکه طرف مقابلش امیر قلعه‌نویی باشد.
روز گذشته استقلال تمرینات خود را برای بازی با تراکتورسازی پیگیری کرد اما نه در حضور خبرنگاران؛ تمرینات این تیم پشت درهای بسته انجام شد! هر چند که در این تمرین مدیرعامل و بعضی از اعضای هیات‌مدیره مثل پندار توفیقی حضور داشتند.
البته این حضور بی‌دلیل نبود و مسوولان استقلال با دست پر در تمرین حاضر شدند. افشارزاده بابت پیروزی استقلال در بازی‌های قبل به آنها نفری یک سکه داد. این تمرین علاوه بر مسوولان، یک میهمان ویژه دیگر هم داشت؛ علی ضیا مجری تلویزیونی که بعد از برد پرسپولیس در بازی دربی از خود حرکات عجیب و غریب در آورد و خوشحالی‌اش به ممنوع التصویری او منجر شد به نظر می‌رسد این روزها به حضور در کنار استقلالی‌ها علاقه مند شده و دیروز هم در کنار آنها حاضر بود! وحید طالب‌لو که در تمرین دو روز پیش پس از برخورد با آرش برهانی از ناحیه کتف آسیب دیده بود دیروز با مجوز پزشکان تمرین نکرد.
این بازیکن به کلینیک استقلال مراجعه کرد و به همین علت کادر پزشکی آبی‌پوشان خواستند طالب‌لو در تمرینات سنگین شرکت نکند. پیش از شروع تمرین، بازیکنان پاسپورت‌های خود را به فرزاد مجیدی که فعلا امور سرپرستی استقلال را بر عهده دارد، دادند.
ظاهرا قرار است استقلالی‌ها برنامه‌های خود را برای سفر به سوئد هماهنگ کنند.
میثم مجیدی بعد از پشت سر گذاشتن آسیب‌دیدگی در تمرین استقلال شرکت کرد. البته این بازیکن تنها به دویدن دور زمین پرداخت و حضور او هنوز در بازی با تراکتورسازی مشخص نیست.