شناسهٔ خبر: 9914091 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

نمی‌دانم چه زمانی آماده بازی می‌شوم

خلیل‌زاده: باید استقلال را ببریم

مدافع میانی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز تأکید کرد که بعد از جراحی گونه شرایط خوبی دارد، اما معلوم نیست چه زمانی آماده بازی خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بولتن نیوز؛ شجاع خلیل‌زاده ابتدا در خصوص مصدومیتی که در بازی با استقلال اهواز دچارش شد، گفت: نمی‌دانم چرا امسال این‌طور می‌شود. هر وقت خوب شدم و به آمادگی رسیدم دوباره آسیب دیدم و شاید این بدشانسی‌ها قسمت من است. امسال دو بار از ناحیه کشاله مصدوم شدم و این سومین آسیب‌دیدگی من است.

وی در مورد زمان بازگشتش به میادین فوتبال تأکید کرد: من روز پنجشنبه بخیه‌هایم را باز می‌کنم و چند روز باید استراحت کنم. معلوم نیست چه زمانی آماده بازی شوم و این موضوع به نظر پزشکان بستگی دارد. دوست داشتم مقابل استقلال بازی کنم، اما بعید می‌دانم به این بازی برسم. در عین حال امیدوارم تراکتورسازی برنده شود. از آقای قلعه‌نویی و همچنین مدیرعامل تراکتورسازی هم تشکر می‌کنم که پیگیر وضعیت من بودند.

مدافع میانی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در پایان در خصوص دیدار نیمه نهایی جام حذفی مقابل استقلال خاطرنشان کرد: ما امسال سختی کشیدیم و در لیگ برتر در حد انتظار نتیجه نگرفتیم. تراکتورسازی شایستگی صعود به فینال را دارد و امیدوارم جواب این سختی‌ها با یک اتفاق مثبت همراه شود و بتوانیم با شکست استقلال به فینال جام حذفی راه پیدا کنیم.