شناسهٔ خبر: 9895343 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تاثير جدايي مورينيو بر شرايط مالي چلسي

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / ورزشی 1394/09/28
کارشناسان اقتصادی اعلام کردند جدایی ژوزه مورینیو سرمربی برکنار شده تیم فوتبال چلسی تاثیر مالی بدی بر این باشگاه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، جامباتیستا روسی یکی از کارشناسان مرکز تجارت ورزشی برکبک در لندن گفت: «به طور حتم جدایی مورینیو بر ترازهای مالی تاثیر خواهد گذاشت».
بر اساس گزارش ها مورینیو برای جدایی از چلسی رقمی بین 13 میلیون و 700 هزار یورو و 16 میلیون و 500 هزار یورو به عنوان خسارت دریافت خواهد کرد که البته این مبلغ برای رومن آبراموویچ مالک میلیاردر چلسی کم اهمیت است اما روسی معتقد است باید این را هم در نظر گرفت که چلسی باید به سرمربی جدید خود نیز پول بدهد تا بازیکنان جدید به خدمت بگیرد و این باشگاه برای ساخت ورزشگاه جدید 60 هزار نفری خود نیز باید هزینه های سنگینی را متحمل شود.
وی گفت: «هر تیم انگلیسی که سرمربی تازه ای به خدمت می گیرد باید به او این قدرت را بدهد تا بازیکنان این تیم را تغییر دهد. با این وضع ممکن است چلسی در سال های آینده از لحاظ مالی دچار نگرانی هایی شود».
این کارشناس گفت تنش در رختکن چلسی به اندازه ای بود که آبراموویچ باید از میان اخراج مورینیو و اخراج یازده بازیکن یکی را انتخاب می کرد.
روسی گفت: «انتخاب آسان تغییر مورینیو بود. بازیکنی مانند دیگو کوشتا در بازار ارزش بالایی دارد اما اگر مورینیو در چلسی باقی می ماند مسئولان باشگاه باید سال آینده کوشتا را به بهایی بسیار ارزان می فروختند».
وی افزود: «چلسی اکنون شانس چندانی برای راهیابی به فصل آینده رقابت های لیگ قهرمانان اروپا ندارد و این ناکامی تاثیر مهمی بر میزان درآمد این باشگاه خواهد داشت».
درآمد باشگاه منچستر یونایتد در فاصله زمانی ژوئن 2014 و ژوئن 2014 با توجه به ناکامی این تیم در رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا دچار 8/8 درصد کاهش معادل 52 میلیون یورو کاهش شد. وین گرنت کارشناس تجاری فوتبال در دانشگاه وارویک نیز معتقد است عملکرد ضعیف چلسی در این فصل باعث کاهش در آمد این باشگاه شده است.
وی گفت: «نشانه هایی در مورد کاهش سوددهی این باشگاه دیده می شود ضمن اینکه جایگاه ضعیف این تیم در جدول رده بندی به معنای کاهش درآمد باشگاه خواهد بود».
چلسی ماه گذشته اعلام کرد در آمد این باشگاه در فصل گذشته 314 میلیون و 300 هزار پوند بود که نسبت به فصل پیش از آن پنج میلیون و 400 هزار پوند کاهش داشت.
180/145