شناسهٔ خبر: 9887233 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شفاف | لینک خبر

عملکرد نمایندگان فوتبال اصفهان

تلنگر ویسی به شاگردان یحیی؛ طلایی‌پوشان چشم امید به نیمه دوم فصل دارند

صاحب‌خبر -

هفته پایانی نیم‌فصل نخست برای نمایندگان اصفهان چندان خوشایند نبود اما هردو تیم با امید به درخشش در نیم‌فصل دوم به استقبال تعطیلات رفتند.
 
 نیم‌فصل نخست لیگ برتر فوتبال جام خلیج فارس هم با برگزاری دیدارهای هفته پانزدهم به پایان رسید و نمایندگان اصفهان در جایگاه نهایی خود در پایان نیم‌فصل قرار گرفتند تا با توجه به این شرایط خود را برای نیمه دوم فصل آماده کنند.
 
تیم سپاهان در این هفته در مشهد به مصاف پدیده خراسان رفت و در حالی که امید داشت مانند رویارویی‌های گذشته با این تیم پیروز میدان شود باز هم متوقف شد تا این مسئله نشان دهد که سپاهان برای رسیدن به دوران خوب خود هنوز به زمان نیاز دارد.
 
البته طلایی‌پوشان در این دیدار نمایش امیدوار کننده‌ای داشتند و حتی تا دقیقه 86 از حریف پیش بودند اما باز هم در دقایق انتهایی و در شلوغی مقابل دروازه گل خوردند تا با از دست دادن 3 امتیاز این دیدار و یک پله سقوط، در پایان نیم‌فصل در جایگاه هشتم قرار بگیرند.
 
یکی از نکات جالب این دیدار نیمکت‌نشینی هادی عقیلی بود در حالی که سپاهان عبدالله کرمی و حبیب گردانی را هم به دلیل محرومیت در اختیار نداشت و به نظر می‌رسید در خط دفاعی دچار مشکل شود اما به هرحال استیماچ سعی کرد در این دیدار از ترکیب جوانتری در خط دفاع استفاده کند!
 
اما مهدی شریفی پس از تماشای یک دیدار از روی سکوها! در این بازی دوباره در ترکیب اصلی قرار گرفت و گل هم زد؛ به نظر می‌رسد همان یک جلسه دوری شوکی مثبت برای این بازیکن بوده تا دوباره خود را پیدا کند گلی که حتی می‌توانست گل پیروزی‌بخش و نجات‌دهنده سپاهان باشد.
 
اما نیم‌فصل نخست با تمام این فراز و نشیب‌ها تمام شد و سپاهانی‌ها بسیار امیدوارند که در نیم‌فصل دوم با جذب بازیکنان مورد نظر و بازگشت پادوانی و شیمبا به ترکیب این تیم، روزهای خوب دوباره آغاز شده و خاطرات فصل گذشته با جهش بلند سپاهان در نیمه دوم فصل تکرار شود.
 
نکته جالب دیگری که در دیدار روز گذشته این تیم دیده شد حضور پرتعداد هواران طلایی در مشهد و تشویق بی امان آنها بود اتفاقی که نشان می‌دهد ظاهرا این تماشاگران، از صبوری هواداران پرسپولیس و موفقیت تدریجی قرمزها درس گرفته‌اند و سعی دارند اینگونه به پیشرفت تیم محبوبشان کمک کنند.
 
استقلال خوزستان در زمین ذوب آهن قهرمان شد
 
اما دیگر نماینده اصفهان پس از مدت‌ها موفقیت و درخشش، در این هفته پایانی کم آورد و بازی را به حریف سرسخت خود واگذار کرد تا استقلال خوزستان در اصفهان قهرمان نیم‌فصل شود و فاصله تیم یحیی تا صدر به 6 امتیاز افزایش یابد.
 
البته این دو تیم خوب که شرایط نسبتا مشابهی را در لیگ تجربه می‌کنند بازی نزدیکی ارائه دادند اما در دقایق انتهایی بازی ذوب آهن روی یک غافلگیری تک گل این دیدار را دریافت کرد و پس از آن زمان چندانی برای جبران نماینده بود و حتی افزودن 3 بازیکن جوان و تهاجمی به ترکیب تیم هم افاقه نکرد.
 
هرچند بازیکنان ذوب آهن چندین فرصت پی در پی در لحظات پایانی داشتند اما این تلاش‌ها با عملکرد خوب خسوس گلر استقلال بی‌نتیجه ماند تا علاوه بر پیروزی استقلال بر ذوب آهن، دروازه‌بان این تیم هم در نبرد با رشید مظاهری برنده باشد.
 
البته در دقایقی از بازی به نظر می‌رسید که ذوب آهن خیلی سعی دارد تا جای ممکن گل نخورد و در فرصت‌های به دست آمده در صورت ممکن گل بزند که تعویض‌های دیرهنگام یحیی تا حدودی گواه این مسئله بود اما این طرحی بود که تیم مقابل هم پیاده کرد و البته در اجرای آن موفق‌تر هم بود.
به هرحال عبدالله ویسی در این دیدار تلنگری محکم به شاگردان یحیی زد که هرچند بدموقع و تلخ بود اما می‌تواند آغازگر راه قهرمانی ذوب آهن باشد. استقلالی‌ها به سبزپوشان نشان دادند که شکست در روزهای اوج و در زمانی که فکرش را هم نمی‌کنند به سراغ آنها می‌آید تا در نیم‌فصل دوم با استفاده از این تجربه گرانبها در مسیر قهرمانی حرکت کنند.
 
به هرحال ذوب آهن هنوز چیزی را از دست نداده و با برنامه تمرینی ویژه یحیی برای تیمش در تعطیلات نیم‌فصل به طور قطع این تیم با قدرت مضاعفی در نیمه دوم لیگ ظاهر می‌شود علاوه براینکه به نظر می‌رسد تا آن زمان نژادمهدی هم با رسیدن به بهبودی به ترکیب بازگردد و کاوه هم به روزهای خوب خود برسد.
 
نتایج دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال
پدیده 1- سپاهان 1
ذوب آهن 0- استقلال خوزستان 1
پرسپولیس 2- راه آهن 0
استقلال اهواز 0- تراکتورسازی 2
استقلال تهران 1- صبای قم 0
نفت تهران 1- سایپا 0
ملوان 0- سیاه جامگان 0
گسترش فولاد 1- فولاد 1
 
جدول رده‌بندی لیگ تا پایان هفته پانزدهم
1.استقلال خوزستان 32 امتیاز
2. استقلال 30 امتیاز
3. ذوب آهن 26 امتیاز
4. پرسپولیس 25 امتیاز
5. صبای قم 25 امتیاز
6. سایپا 24 امتیاز
7. تراکتورسازی 22 امتیاز
8. سپاهان 21 امتیاز
9. گسترش فولاد 21 امتیاز
10. نفت تهران 19 امتیاز
11. ملوان 17 امتیاز
12. پدیده 17 امتیاز
13. راه آهن 11 امتیاز
14. فولاد 10 امتیاز
15. سیاه جامگان 9 امتیاز
16. استقلال اهواز 6 امتیاز