شناسهٔ خبر: 9855475 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شفاف | لینک خبر

اسکولاری: حداقل مثل رئال 4 گل نخوردیم

گوانگژو ساعاتی پیش در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها با سه گل مغلوب بارسلونا شد در حالیکه این تیم مسی و نیمار را نیز در ترکیب خود نداشت.

صاحب‌خبر -
ظهر امروز بارسلونا موفق شد با برتری 3-0 بر گوانگژو، به فینال جام جهانی باشگاه ها راه یابد و حریف ریورپلات در بازی پایانی شود.
 
لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی سرشناس باشگاه گوانگژو، در پایان بازی به خبرنگاران گفت:" 3-0 بازی را به بارسلونا باختیم ولی این خیلی هم نتیجه غیرمعقولی نیست اگر بخواهیم این را در نظر بگیریم که تیم های بزرگی چون رئال و رم، ماه گذشته از بارسلونا 4 و 6 گل دریافت کردند. حداقل ما مثل رئال 4 گل نخوردیم."
 
اسکولاری در مورد غیبت مسی به دلیل مشکل کلیوی گفت:" وقتی خبر را شنیدم برای او ناراحت شدم اما دیروز هم گفته بودم که بارسلونا تنها باشگاهی است که غیبت ستارگان تیمش مثل نیمار و مسی، تاثیر چندانی روی عملکردش نمی گذارد. بارسلونا بدون مسی و نیمار هم قدرت همیشگی را داشت."