شناسهٔ خبر: 98011 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سفیر پاکستان در تهران؛

در برنامه سفر نواز شریف به ایران زیارت حرم امام رضا(ع) نیز گنجانده شده است

محمد جدمانی سفیر پاکستان در تهران اعلام کرد: نواز شریف نخست وزیر پاکستان طی دو ماه آینده با سفر به جمهوری اسلامی ایران با مقامات عالی رتبه ایرانی دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش   سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران  به نقل از  روسیا الیوم ، سفیر پاکستان در تهران در ادامه سخنانش افزود: زمان و موعد دقیق این دیدار هنوز مشخص نشده است، اما جزو برنامه حتمی نخست وزیر پاکستان زیارت مرقد امام علی بن موسی الرضا در شهر مشهد مقدس در استان خراسان {رضوی } خواهد بود.

جدمان در ادامه همچنین درباره ربوده شدن مرزبانان جمهوری اسلامی ایران از سوی گروه های تروریست مسلح و انتقال آنها به داخل مرزهای پاکستان تاکید کرد: دولت پاکستان هنوز اطلاع دقیقی درباره محل نگهداری این مرزبانان را در دست ندارد.

گفتنی است پنج مرزبان جمهوری اسلامی ایران در استان سیستان و بلوچستان واقع در مرز ایران روز 6 فوریه ربوده و به خاک پاکستان منتقل شدند، گروه "جیش العدل" مسئولیت این آدم ربایی را به عهده گرفت.

انتهای پیام /