شناسهٔ خبر: 9789272 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل اوقاف همدان خبر داد

وجود بیش از 2700 موقوفه منفعتی و انتفاعی در استان همدان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان از وجود 2 هزار و 744 موقوفه منفعتی و انتفاعی در استان همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام محمد کاروند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به هفته وقف از بزرگترین موقوفات استان همدان سخن گفت و اظهار کرد: از آنجا که هر موقوفه‌ای دارای یک یا چند رقبه است، از بزرگترین موقوفات استان می‌توان به موقوفه حاج میرزا محمد (سیف‌الدوله ملایر)، موقوفه علیرضا قراگزلو (بهاءالملک همدان) و حسین قلی‌خان قراگزلو (امیرنظام) در شهرستان کبودراهنگ اشاره کرد.

وی تعداد موقوفات استان را به تفکیک نوع درآمدزایی 2 هزار و 744 مورد دانست و افزود: تعداد موقوفه منفعتی استان 540 مورد و تعداد موقوفه انتفاعی استان 2 هزار و 204 مورد است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان از وجود 703 موقوفه منفعتی و انتفاعی در همدان خبر داد و افزود: از این تعداد 155 موقوفه منفعتی و 548 موقوفه انتفاعی است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان ملایر نیز 517 موقوفه منفعتی و انتفاعی دارد، خاطرنشان کرد: در این شهرستان 140 موقوفه منفعتی و 377 موقوفه انتفاعی وجود دارد.

کاروند با اشاره به وجود 456 موقوفه منفعتی و انتفاعی در شهرستان نهاوند، گفت: از این تعداد 76 موقوفه منفعتی و 380 موقوفه انتفاعی است.

وی از وجود 318 موقوفه منفعتی و انتفاعی در شهرستان تویسرکان خبر داد و افزود: این شهرستان 101 موقوفه منفعتی و 217 موقوفه انتفاعی دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با اشاره به وجود 18 موقوفه منفعتی و 166 موقوفه انتفاعی در شهرستان رزن تصریح کرد: جمع این تعداد 186 موقوفه است.

وی با بیان اینکه 281 موقوفه منفعتی و انتفاعی در شهرستان کبودراهنگ وجود دارد، خاطرنشان کرد: 18 موقوفه منفعتی و 263 موقوفه انتفاعی در این شهرستان موجود است.

کاروند از وجود 65 موقوفه منفعتی و انتفاعی در اسدآباد خبر داد و گفت: موقوفه منفعتی این شهرستان 11 مورد و موقوفه انتفاعی 54 مورد است.

وی تعداد موقوفه منفعتی و انتفاعی شهرستان بهار را 220 مورد دانست و افزود: از این تعداد 21 موقوفه منفعتی و 199 موقوفه انتفاعی است.

انتهای پیام/89026/ح20/چ3000

http://fna.ir/F7AI3