به گزارش ایرنا ، روز سه شنبه (فردا) با فعالیت سامانه مزبور ، بارش های پراکنده برف و باران شمال، مرکز و جنوب کشور را فرا می گیرد و از بعداز ظهر سه شنبه فعالیت این سامانه در نیمه غربی به پایان می رسد.
همچنین حرکت این سامانه به طرف شرق ، پیامد بارش برف و باران در مناطق شمال شرق، شرق، سواحل خزر و البرز شرقی را به دنبال خواهد داشت و بارش ها تا صبح روز چهارشنبه ( 25 آذر ) در شمال شرق کشور ادامه می یابد.
علاوه براین فعالیت این سامانه بارشی در نیمه غربی کشور از اواخر امروز موجب بارش برف در شمال غرب، غرب، دامنه های زاگرس و البرز می شود و در جنوب و جنوب غربی کشور بارش ها همراه با رعد و برق پبیش بینی شده است.
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی کشور نیز در خصوص دمای هوای تهران گفت: اکنون دمای هوا در تهران دو درجه بالای صفر است، رطوبت هوا به 73 درصد رسیده و کمینه و بیشینه هوای تهران طی روز جاری بین یک تا چهار درجه بالای صفر مورد انتظار است.
احد وظیفه افزود: کمینه و بیشینه هوای تهران فردا (سه شنبه) به منفی یک تا 6 درجه بالای صفر می رسد و نقشه های هواشناسی نشان می دهند، آسمان تهران نیز در این روز ابری ، مه آلود و در بعضی از ساعت ها بارش های پراکنده و وزش باد را به همراه خواهد داشت.
وی یادآورشد: بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد که کمینه و بیشینه هوای تهران روز چهارشنبه این هفته به منفی یک تا 6 درجه می رسد و آسمان تهران نیز در این روز کمی ابری همراه با غبار محلی پیش بینی می شود.
وزارت نیرو اعلام کرد : ارتفاع کل ریزشهای جوی از اول مهر لغایت 23 آذر در سال آبی 94- 95 بالغ بر 80 میلیمتر اعلام شد که نسبت به میانگین دوره های مشابه درازمدت (53 میلیمتر ) 51 درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (62 میلیمتر ) 29 درصد افزایش نشان می دهد .
اقتصام(4)1108 ** 1559
سازمان هواشناسی:
کولاک و مه غلیظ برخی از جاده های کوهستانی کشور را در بر می گیرد
تهران - ایرنا - سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: تداوم فعالیت سامانه بارشی، بارش برف روزهای دوشنبه و سه شنبه در شمال غرب، غرب، دامنه های البرز و زاگرس و روزهای سه شنبه و چهارشنبه باعث لغزندگی جاده ها به ویژه در مناطق کوهستانی با کولاک و یا مه غلیظ همراه خواهد شد.
صاحبخبر -