شناسهٔ خبر: 9778608 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس سازمان امداد و نجات خبر داد:

تقویت تلفن ندای امداد برای پاسخگویی به شهروندان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از افزایش ۹ درصدی توان عملیاتی سازمان امداد و نجات همزمان با آغاز طرح زمستانی پلیس راهور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر چرخ‌ساز رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در حاشیه رزمایش ترافیکی طرح زمستانه پلیس در جاده‌های کشور در جمع خبرنگاران، گفت: امسال ۹ درصد توان عملیاتی خود را بالا برده‌ایم و سامانه ۱۱۲ را تقویت کرده‌ایم تا با توان صددرصدی در اختیار شهروندان مانده در جاده‌ها باشیم.

وی درباره تعداد نیروها و تجهیزات به کار گرفته شده در طرح زمستانه نیز گفت: ۱۰۹۷ پایگاه ثابت، سیار و موقت در مسیرها و گردنه‌های برفگیر مستقر کرده‌ایم و در طول روز نیز ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از امدادگران سازمان امداد و نجات به صورت شیفتی و شبانه‌روزی در این پایگاه‌ها مشغول خدمات‌رسانی به شهروندان هستند.

چرخ‌ساز گفت: از سوی دیگر ۱۸ فروند بالگرد هلال احمر در سراسر کشور برای خدمات‌رسانی به مسافران و شهروندان پیش‌بینی شده است که امیدواریم با افزایش توان عملیاتی بتوانیم نقش بسزایی در کاهش آسیب‌ها و تلفات جاده‌ای و همچنین خدمات‌رسانی به شهروندان داشته باشیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در آماده‌باش کامل به سر می‌برد، افزود: بخش بزرگی از کمک مردم در زمان وقوع حوادث رعایت موارد ایمنی است، از این رو از شهروندان تقاضا می‌کنم برای کاهش میزان آسیب‌ها و همچنین کاهش میزان مصدومان و تلفات جاده‌ای به ویژه در زمان مسافرت در آب و هوای برفی و بارانی حتما موارد ایمنی را رعایت کرده و قبل از ورود به جاده‌های برفی و گردنه‌های برفگیر، نسبت به تجهیز خودروی شخصی خود اقدام کنند.