شناسهٔ خبر: 9777077 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آغاز طرح زمستانی 115 گیلان در 57 پایگاه شهری و جاده ای

رشت - ایرنا - سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان از آغاز اجرای طرح زمستانی این مرکز در 57 پایگاه شهری و جاده ای خبر داد.

صاحب‌خبر -

حمید محمدی کوجیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این طرح از امروز در 23 پایگاه شهری و 34 پایگاه جاده ای آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در اجرای طرح زمستانی 115 گیلان، ناوگان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان به تجهیزات فنی و زمستانی مجهز شد.
وی تعداد خودروهای فعال در اجرای طرح امداد زمستانی را 95 دستگاه عنوان و خاطر نشان کرد: چهار دستگاه آمبولانس نیز برای مناطق صعب العبور در نظر گرفته شده است.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان بیان کرد: طرح امداد زمستانی 115 گیلان تا بیست و سوم اسفند به مدت سه ماه ادامه دارد.
رژه خودرویی دستگاه های ذیربط برای اجرای طرح امداد زمستانی امروز برگزار شد که 115 گیلان نیز با پنج دستگاه آمبولانس در این رژه شرکت داشت.
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان دارای بیش از 400 نیرو، 90 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس است. ک/3
7286/6070