شناسهٔ خبر: 9776766 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نفس تهرانی‌ها منتظر هوای بارانی

علیرغم اینکه کارشناسان سازمان هواشناسی پیش‌تر وعده هوای بارانی و برفی را داده بودند اما هوای تهران امروز(دوشنبه) از مرز هشدار بالاتر رفت و شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی ایجاد شد.

صاحب‌خبر -

احمد وظیفه کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی تسنیم آلودگی هوای تهران را ناشی از پدیده وارونگی هوا دانست.

وی به  گزارش ایستگاه‌های محیط زیست شهر تهران اشاره کرد و افزود: گزارش‌های رسیده نشان می‌دهد که هوای تهران از مرز هشدار بالاتر رفته و این شرایط آب و هوایی برای تمام افراد ناسالم است.

این کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: تهران امروز دچار شرایط افزایش آلاینده‌ها شده و پیش‌بینی می‌شود از فردا با بارش باران و برف به همراه وزش باد شاهد کاهش آلودگی هوا در تهران و کلانشهرها باشیم.

وظیفه رفع این آلودگی و هوای ناسالم را در گرو بارش‌های ساعت‌های آتی دانست و گفت: این بارش‌ها که از فردا(سه شنبه) آغاز می‌شود به صورت پراکنده ادامه پیدا می‌کند و شرایط آب و هوایی مناسب خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: امروز هوای تهران در گرم‌ترین ساعات به 5 درجه بالای صفر و در سردترین لحظات نیز به 1 درجه زیر صفر کاهش پیدا می‌کند.

این کارشناس سازمان هواشناسی همچنین پدیده وارونگی هوا را جزء طبیعت آب و هوا در فصل پاییز و زمستان عنوان کرد و گفت: این اتفاق ممکن است هر از چند گاهی در کلانشهرها و  در این فصل اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/