فارس،پرويز مظلومي در نشست خبري قبل از ديدار مقابل تراکتورسازي تبريز در چارچوب هفته چهاردهم ليگ برتر در مورد وضعيت تيمش، گفت: بدون شک بازي سختي در پيش داريم. جايگاهمان در جدول را راحت به دست نياورديم. به دنبال ارائه يک بازي به دور از حاشيه هستيم تا بتوانيم به وضعيت خوبي برسيم و مردمي که در بيرون و داخل ورزشگاه هستند از ديدن بازي لذت ببرند.
وي افزود: محروم نداريم اما ميثم مجيدي و خرسندنيا مصدوم هستند که آنها را به همراه نياورديم.
سرمربي استقلال تهران گفت: خوشحالم به تبريز آمدم اين شهر خاطرات خوبي برايم داشته است. از تراکتورسازي به تيم ملي رفتم خيلي خوشحالم در اين تيم حضور دارم. خيلي وضعيتم اينجا خوب است با تراکتورسازي فيناليست جام حذفي شدم و براي اين تيم هميشه بهترينها را آرزو کردم. بدون شک يک امتياز براي ما بهتر از اين است که بدون امتياز به خانه بازگرديم.
سرمربي استقلال يادآور شد: هواي تبريز خوب است و تهران هم همين شرايط را دارد اميدوارم بارش نداشته باشيم، البته بارش هم رحمت الهي است و بازيکنان در زمين گرم ميشوند و سرما بيشتر براي ما روي نيمکت است. اميدوارم حضور هواداران در ورزشگاه باعث زيبا تر شدن بازي شود.
مظلومي در مورد شناخت قلعهنويي از استقلال ياد آور شد: صدر در صد قلعهنويي از تيم ما شناخت دارد ،خود شما هم از تيم ما شناخت داريد. نميتوانيم شناخت قلعهنويي از تيم را کتمان کنيم. سعي ميکنيم بازيکنان را طوري ارنج کنيم تا شرايط خوبي داشته باشند. مهمان هستم و در بازي فردا هيچ مشکلي با کسي نداريم. افرادي که روزي براي استقلال زحمت کشيدند مورد احترام من هستند. ممکن است تراکتورسازي از لحاظ روحي شايد شرايط بهتري پيدا کرده باشد. مربي در 2 جلسه نميتواند کار خاصي کند اميدوارم او از بازي بعدي به موفقيت برسد.
وي در مورد حضور کمرنگ هواداران در ورزشگاه تصريح کرد: حضور کمرنگ هواداران چند دليل دارد؛ کيفيت بازيها کمي پائين آمده است. نتايج تيم ملي هم روي اين مسئله تاثير دارد. حواشي خيلي مهم است اگر حاشيه نباشد مردم استقبال ميکنند. تعطيلات ليگ هم مردم را از فوتبال دور ميکند تا تنور ليگ داغ ميشود مردم از فوتبال دور ميشوند. هيچ جاي دنيا ليگ 2 هفته يکبار تعطيل نميشود. بدترين روزها و ساعات هفته را براي بازي در نظر ميگيرند. دانش آموز، کارمند و کارگر روز يکشنبه ساعت 14 نميتواند به ورزشگاه بيايد. تمام دنيا روز تعطيل به ورزشگاه ميآيند و فوتبال با حضور مردم زنده است. برنامه ما طوري است که با شرايط تيم ملي خودمان را تنظيم ميکنيم و اين مسئله به فوتبال باشگاهي لطمه ميزند چند سال قبل يکي از کارشناسان آسيا آمد و گفت ما کاري ميکنيم مردم جذب شوند اما شما کاري ميکنيد که مردم جذب نشوند. به هر حال بايد شرايط را طوري پيش ببريم که هواداران شور بيشتري براي حضور در ورزشگاه داشته باشند.