شناسهٔ خبر: 9726099 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

نیروهای مسلح درکرج مراسم عزاداری برپا کردند

صاحب‌خبر -

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، هر ساله نیروهای مسلح در روز 28 صفر و همزمان با سالروز رحلت پیامبراسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و در آستانه سالروز شهادت امام رضا (ع) با برپایی دسته های عزاداری، همراه با دیگر سوگواران به عزاداری می پردازند.

با توجه به تاکیدهای مقام معظم رهبری درخصوص مقابله با بدعت ها، خرافات و انحراف مراسم سوگواری و عزاداری ها، مراسم عزاداری نیروهای مسلح مطابق با مبانی دینی و مذهبی
در البرز برگزار شد.
یکی از اولویت های نیروهای مسلح ارائه الگویی مناسب از برپایی دسته های عزاداری و مراسم سوگواری است و تلاش شده تا این مراسم الگویی مناسب برای حذف بدعت ها، خرافات و حاشیه ها بوده و یک آئین سنتی و راستین عزاداری را الگوسازی نماید.
مراسم سینه زنی و عزاداری دسته عزاداری نیروهای مسلح استان البرز با تجمع در میدان شهدای کرج، از این میدان شهدا تا آستان مقدس امامزاده حسن (ع) کرج برگزار شد و سپس در این امامزاده ضمن عزاداری زیارت حضرت رسول (ص) را قرائت کردند.ک/1
6156/ 6155