شناسهٔ خبر: 9719116 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فردا همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع)؛

مراسم شام غریبان شهادت حضرت رضا(ع) در حرم رضوی برگزار می شود

مشهد- معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی از برپایی مراسم شام غریبان همزمان در سالروز شهادت این امام همام در صحن رضوی خبر داد.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام سید جلال حسینی در گفت و گو با مهر بیان کرد: آیین سوگواری  و مراسم شام غریبان شهادت حضرت رضا(ع) فردا با حضور خادمان بارگاه منور رضوی برگزار می شود.

وی افزود: شامگاه شنبه طی مراسمی پس از اقامه نماز مغرب و عشاء کاروان خادمان و خدمتگزاران بارگاه ملکوتی مسیر چهار راه شهدا و از محل سازمان مرکزی استان قدس رضوی تا حرم رضوی را پیاده پیموده و با همراهی مداحان و ذاکران اهل بیت به سوگواری می پردازند.

وی با بیان اینکه در این مراسم معنوی مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) همچون علی ملائکه، ابوطالب خالق پور، علی خوش چهره به مرثیه سرایی و نوحه خوانی خواهند پرداخت افزود: کاروان خدام و خدمتگزاران حریم ملکوتی با تجمع درصحن جمهوری اسلامی به عزاداری و سینه‌زنی می پردازند.

حسینی بیان کرد: به مناسبت ایام سوگواری امام مهربانی ها همچنین محفل قرآنی از ساعت۲۰ الی ۲۲ در رواق امام خمینی(ره) با حضور قاریان برجسته و ممتاز از حامد علیزاده، علیرضا اسحاقی، سید جواد حسینی و گروه تواشیح عروة الوثقی برگزار می شود.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی همچنین از سخنرانی حجت‌الاسلام‌ پناهیان به همین مناسب طی مراسمی در رواق امام خمینی(ره) خبر داد.