به گزارش پانا از شهرستان های استان تهران، مردم مومن و خداجوی تهران و شهرستان ری در روز 28 صفر در سوگ رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت با برگزاری آیین های عزاداری، به سوگ نشسته و اشک ماتم ریختند.
عزاداران در قالب هیات های سینه زنی و زنجیرزنی با حضور در حرم حضرت حضرت عبدالعظیم(ع) و حضرت حمزه(ع) و طاهر(ع) این مصیبت بزرگ را به پیشگاه ایشان تسلیت گفته و عشق و ارادت خویش را به اهل بیت(ع) نمایش گذاشتند.
در مراسم عزاداری روز رحلت پیامبر اکرم(ص)سخنرانان و واعظان مذهبی گوشه هایی از سیره گهربارپیامبر اکرم(ص) وامام حسن مجتبی(ع) را بیان و مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نیز نوحه سرایی کردند و مردم عزادار نیز با سوز دل و دیدگانی گریان،بر سر و سینه زدند وزیارت حضرت پیامبر اکرم(ص) از راه بعید در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) نیزقرائت شد.
مراسم سوگواری 28 صفر با حضور اقشار مختلف مردم و ارادتمندان به خاندان نبی مکرم اسلام(ص) در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) نیز برگزار شد.
شایان ذکر است ،سایر بخش های شهرستان ری از جمله باقرشهر، کهریزک، حسن آباد و روستاهای جنوب تهران با اجرای برنامه های سخنرانی وعاظ مذهبی، نوحه خوانی، ایستگاه های صلواتی، مراسم های فرهنگی، نمایشگاه های مختلف و اجرای تعزیه خوانی پذیرای چشمان اشکبار محبان اهل بیت(ع) است.
/خبرنگار: مریم موسوی/
∎